FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni yıla milyoner girmek ister misiniz?

**Milli Piyango bu yılbaşındaki özel çekilişinde 13 Türk'ü milyoner yapacak.

**

Büyük ikramiyenin 30 milyon lira olarak belirlendiği özel çekilişte 1 adet 5 milyon, 5 adet de 1’er milyon lira dağıtılacak. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer’den alınan bilgiye göre, yılbaşı biletleri 29 Kasım Pazar gününden itibaren satışa sunulacak.

Yılbaşı çekilişinde tam bilet 30 liradan, yarım bilet 15 liradan, çeyrek bilet ise 7.5 liradan satılacak. 2007 ve 2008 yılbaşı özel çekilişlerinde büyük ikramiyeyi 25 milyon lira olarak belirleyen talih kuşu, bu yılbaşında ise büyük ikramiye olarak 30 milyon lira verecek.

1 MİLYONLUK İKRAMİYE 5'E ÇIKTI
Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi geçen yıl olduğu gibi 5 milyon lira olacak. Çekilişin 3. büyük ikramiyesi olan 1 milyon lirada ise ikramiye adedi zamlandı.

2008’de 1 adet olan 1 milyon liralık büyük ikramiye, bu yıl 5’e yükseltildi. Talih Kuşu, bu yılbaşında 5 adet 1’er milyon lira dağıtacak. 1 milyonluk ikramiyenin yanı sıra yarım milyon liralık ikramiye adedi de, 1’den 5’e çıkarıldı. Milli Piyango’nun milyonluk ikramiyeleri artırmasıyla birlikte ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 3 kişi, en fazla da 13 kişi yeni yıla milyoner olarak girebilecek.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler