FİNANS

Kapat

Ziraat odalarından Meclise 3 vekil

Ziraat odalarından Meclise 3 vekil

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 24 Haziran seçimleri sonucunda 3 ziraat odası başkanının Meclise girdiğini bildirdi.

Bayraktar, yazılı açıklamasında, 24 Haziran seçimleri sonucunda, Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel'in Mersin, Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı'nın Aydın ve Adıyaman Ziraat Odası eski başkanı Yakup Taş'ın Adıyaman'dan milletvekili seçildiğini belirtti.

Ziraat odası başkanlarının TBMM'de yer almasının, çiftçilerin sorunlarının takibi ve çözümüyle çiftçilerin haklarının savunulması bakımından önemli olduğunun altını çizdi.

Bayraktar, milletvekili seçilenlere başarılar dileyerek, "Çiftçilerimizi ziraat odaları çatısı altında başarıyla temsil eden oda başkanlarımız, milletvekilliği görevini de layıkıyla yerine getirecektir. Vekil seçilen oda başkanlarımızın çiftçilerimizi TBMM'de de yalnız bırakmayacağına, onların sorun ve talepleri için gayret göstereceğine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat