FİNANS

Kapat

Maliyet hesabı yaptı, 35 TL'ye döner satıyor! Masrafı da kârı da açıkladı 'Büyük kazanç'

İçerik devam ediyor

Kilis'te döner ustası Ali Karabalık, fiyat artışlarına rağmen 35 liradan satışa devam ederek önceliğinin halka hizmet olduğunu belirtti. Karabalık, dönerin maliyet hesabını paylaşıp hem maliyetinin ne kadar olduğunu hem de ne kadar kâr kaldığını söyledi. Karabalık "Sürüm yaptığınızda bu büyük bir kazanca dönüşüyor. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz" dedi.

Kilis'te 35 liraya döner satan Ali Karabalık, fiyat artışlarına rağmen uygun fiyatla halka hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

Maliyet hesabı yaptı, 35 TL ye döner satıyor! Masrafı da kârı da açıkladı  Büyük kazanç  1

‘'35 LİRAYA DEVAM EDECEĞİZ"

30 yıldır döner ustalığı yapan Ali Karabalık, Kilis'in ekonomik yapısına dikkat çekerek, "Kilis'in bütçesi bellidir. Örneğin Gaziantep ile Kilis bir olamaz. Ben bu yola 'Kilis dönere çıkacak' sloganıyla çıktım. Gerçekten de Kilis'i dönere doyuruyoruz. Burada en büyük önceliğim halka hizmet. 35 liraya devam edeceğiz" dedi.

Maliyet hesabı yaptı, 35 TL ye döner satıyor! Masrafı da kârı da açıkladı  Büyük kazanç  2

"AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU BULAMAZ"

Dönerin maliyet hesabını paylaşan Karabalık, "Tavuğun kilosu 120 lira. 100 gram tavuk koysanız 12 lira, ekmeği 5 lira, salatası 3 lira, kira masrafı 5 lira Toplam 25 lira yapıyor. 10 lira da kar kalıyor. Sürüm yaptığınızda bu büyük bir kazanca dönüşüyor. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz" ifadelerini kullandı.

Maliyet hesabı yaptı, 35 TL ye döner satıyor! Masrafı da kârı da açıkladı  Büyük kazanç  3

‘'100 BİNLER KAZANACAĞINA 2 BİN KAZANSIN''

Fiyatların 2021 seviyesinde olduğunu söyleyen Karabalık, esnafa da çağrıda bulunarak, "Zamların biz yapıyoruz aslında. Herkes elini vicdanına koysa bu enflasyon bu kadar olmaz. Tüm esnaflar el ele verirse bu ülke ayağa kalkar. 100 binler kazanacağına 2 bin kazansın. Yeter ki halk yesin" şeklinde konuştu.

Maliyet hesabı yaptı, 35 TL ye döner satıyor! Masrafı da kârı da açıkladı  Büyük kazanç  4

"100 LİRAYA TAVUK DÖNER, 30 LİRAYA TAŞ KADAYIF ÜSTÜNE ÇAY''

Tatlıcı esnafı Mesut Öztaş ise dışarıdan gelenlerin Kilis'in pahalı olduğuna dair algısına katılmadığını ifade ederek, "Kilis'te 100 liraya 35 liraya tavuk döner yersin, 30 liraya taş kadayıf üstüne de bir çay içersin, cebinde de 10 lira kalır. Biz bunun reklamını yapmıyoruz ama Kilis çok güzel, her zaman misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız" diye konuştu. (İHA)Kaynak: İHABu içerik Hande Dağ tarafından yayına alınmıştır

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat