FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Henüz en kötüsü yaşanmadı! Dikkat geçim derdi yaşayanlara yatırım uzmanından 'küresel ekonomi' uyarısı: "Bunlara koşun!"

ABD'li iş adamı ve yatırım uzmanı Robert Toru Kiyosaki IMF'nin "Geçim Kriziyle Mücadele" başlığıyla yayımladığı Dünya Ekonomik Görünüm Raporu'nun ekim sayısı sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Raporda, ekonomiye ilişkin çalkantılı ve zor bir dönemden geçildiği vurguanırken ünlü yatırım uzmanı Kiyosaki, yatırım konusunda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. "Zengin Baba, Yoksul Baba” kitabının yazarı yatırımcıya altın, gümüş ve Bitcoin önerisinde bulundu.

Henüz en kötüsü yaşanmadı! Dikkat geçim derdi yaşayanlara yatırım uzmanından 'küresel ekonomi' uyarısı: "Bunlara koşun!"

IMF, Dünya Ekonomik Görünüm Raporu'nun ekim sayısını 11 Ekim Salı günü yayımladı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile Rusya'nın Ukrayna'ya karşı saldırılarının yanı sıra enflasyon artışı ile birçok bölgede sıkılaşan mali koşulların ekonomik görünüm üzerinde ağır bir baskı oluşturduğu ifade edildi.

İMF

ABD'li iş adamı ve yatırım uzmanı Robert Toru Kiyosaki raporun yayımlanmasının üzerinden çok geçmeden sosyal medya hesabında çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

KİYO

Gayrimenkulden uzaklaştığını ifade eden Kiyosaki gümüş ve altın gibi değerli metallerin yanı sıra Bitcoin tercih ettiğini belirterek tavsiyede bulundu.

REAL

"EMLAK VERGİLERİNİ ARTIRIP KİRA KONTROLLERİ UYGULAYACAKLAR"

"Zengin ve Mutlu Olmak İstiyorsan Okula Gitme" ve "Zengin Baba Yoksul Baba" gibi kitaplarla adından söz ettiren ünlü iş adamı ve yetırımcı Kiyosaki, 2022 yılında çıkardığı "Kapitalist Manifesto" kitabını anımsatarak, 2020 seçimlerinde Marksistlerin ABD'yi ele geçirdiğini vurguladığını söyleyip "Marksistler, artan faiz oranları mülk değerlerini düşürürken emlak vergilerini artıracak, kira kontrolleri uygulayacaklar." ifadesini kullandı.

Q1

ABD'Lİ İŞ ADAMINDAN YATIRIM TAVSİYESİ: "ALTIN, GÜMÜŞ VE BİTCOİN'E KOŞUN"

Gayrimenkul yerine altın ve gümüş ile birlikte Bitcoin tarcih etitğini belirten Kiyosaki, Amerika Birleşik Devletleri hükümetinin emlak vergilerini artırıp kira kontrolünü uygulama amacında olduğunu vurgulamıştı.

B

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler