FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Renault'un üst düzey otomobili

Renault Mais, üst orta sınıfa hitap eden yeni aracı Latitude'nin basın tanıtımını Antalya'da gerçekleştirdi.

İşte Renault'un üst düzey otomobili

Bu segmente oldukça iddialı giren Renault, 50'den fazla ülkede satışa çıkan Latitude ile göz kamaştırıyor. Şubat ayı ortasından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak olan Latitude, segmentinin en uzun ve en geniş aracı olma özelliğini taşıyor. Yani aracın "içi de büyük, dışıda büyük."

Konfor odaklı dizayn edilen araçta, doğal olarak güvenlik, teknoloji ve performans en üst seviyede sunuluyor. İlk dikkat çeken teknolojik özellikleri, masajlı sürücü koltuğu, ionizer sistemi, parfüm sistemi, Bose müzik sistemi olarak sayabiliriz.

Aynı zamanda da çevreye duyarlı olan Latitude'nin bakım periyodu 20 bin km'de bir.

Bu araçla müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılama hedefinde olan Renault, 3 yıl 150 bin km garanti de veriyor.

3 FARKLI DONANIM
2010 Ağustos ayında Moskova Otomobil Fuarında ilk kez tanıtımı yapılan Renault’nun yeni üst orta sınıf sedanı Latitude, yepyeni konfor ve Renault’nun bilinen güvenlik donanımlarını sunuyor.

Expression, Privilege, Executive olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi bulunan Latitude Türkiye’de, 17 Şubat 2011 tarihinde 54.100TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Segment üstü çarpıcı boyutları, gücünü ifade eden ön yüzü, sağlam ve dinamik arka tasarımı ile Renault Latitude, göz alıcı tasarım ile zarafeti birleştiriyor.

Cömert boyutları sıcak ve geniş bir iç mekân sunuyor. Arkadaki yolcular segmentin en geniş arka diz mesafesinden yararlanıyorlar (253 mm).

Kaliteye ve her şekliyle konfora duyarlı tüketiciler için tasarlanan Latitude, kesinlikle yolcularının konforu ve rahatlığına dönük aşağıdaki özellikleri içeriyor.

- Havayı temizleyen ve rahatlatıcı iyonizör sistem,

- 2 farklı seçeneği ile araç içi parfüm özelliği,

- Hem öndeki hem arkadaki yolcuların bağımsız olarak sıcak ve soğuk hava ayarı yapabilmelerini sağlayan 3 bölgeli elektronik klima

- ve 4 modlu masajlı sürücü koltuğu ile Latitude yolcularına kendini çok iyi hissettiriyor.

Renault-Nissan İttifakı çerçevesinde güvenilirlik ve performansıyla genel kabul gören Renault Latitude, aynı zamanda ABS, acil fren destek sistemi, EBD, ESP, ASR ,CSV, çift hazneli ön hava yastıkları, yan ve perde hava yastıkları, hız sabitleyici- sınırlayıcı , ve bi-xenon viraj farları gibi ileri teknolojili donanımlarıyla mükemmel bir güvenlik düzeyi sunuyor.

ŞIK BİR SEDAN
Renault Latitude çarpıcı boyutlu bir sedan. İddialı boyutları ve şık hatları aracın içinde konfor ve rahatlık sunuyor. İç mekândaki yüksek işçilik kalitesi, özenli malzemeler ve ergonomik yapı aracın prestijini gözler önüne seriyor.

ARAÇ İÇİNDE ÖNCELİK RAHATLIK
• 4.897 mm uzunluğu ile (segmentinin en uzun aracı), 1.832 mm genişlik, 1.483 mm yükseklik ve 2.762 mm dingil mesafesi,

• 477 dm küp bagaj hacmi

• İddialı 1460 mm’lik ön omuz mesafesi,

• Segmentinin en yüksek değeri 251 mm arka diz mesafesi ve yine segmentinin en yüksek değeri olan arka omuz genişliği 1.446 mm ile üst düzey iç mekan konforu sunuluyor.

KONFOR ODAKLI ÖZEL DONANIM
Havayı temizleyici ve rahatlatıcı iyonizör sistemi, 2 farklı seçeneği ile araç içi parfüm özelliği, hem öndeki hem arkadaki yolcuların bağımsız olarak ısıtma ve soğutma ayarı yapabilmelerini sağlayan 3 bölgeli elektronik klima ve 4 modlu masajlı sürücü koltuğu ile Latitude, yolcularına kendini çok iyi hissettiriyor.

Diğer donanımlar ile Renault Latitude sunduğu konforu daha da pekiştiriyor:

• Carminat TomTom® Navigasyon

• «3D Sound by Arkamys» ve «Bose Sound System» ile eksiksiz bir müzik ve ses sistemi

• Bluetooth® ve USB Connection

• Geri göriş kameralı ön ve arka park sensörü,

• Bi-xenon farlar,

• Renault eller serbest kart sistemi

• Elektronik park freni.

YÜKSEK PERFORMANSLI MOTORLARLA, ÜST DÜZEY KONFOR VE SÜRÜŞ DENGESİ
Renault Latitude yüksek sürüş özellikleri sağlayan dinamik standartları karşılıyor:

• Konfor ve sürüş keyfini birleştiren yüksek performanslı şasi,

• Kullanım keyfi ile tutumluluğu bir arada sunan motor-vites kutusu grupları :

- 6 ileri manuel veya otomatik vites kutulu 2 farklı Diesel motor: iki farklı güç düzeyinde (dCi 110 eco2 ve dCi 175)

GÜÇLÜ TASARIM
Dünyada 50’nin üzerinde ülkede satışa sunulan Renault Latitude, Renault-Nissan İttifakı’nın bilgi birikiminden kaynaklanan güçlü bir tasarımın ürünü. Mükemmel bir güvenilirlik ve dayanaklılık düzeyini garanti etmek için, başta pazarlarının çoğundaki zorlu yol şartlarıyla ilgili olarak çok sayıda testten geçirildi.

Aynı zamanda aktif ve pasif güvenlik alanında Renault’nun bilinen deneyimi ile ABS, Acil fren destek sistemi, EBD, ESP, ASR ,CSV, çift hazneli ön hava yastıkları, yan ve perde hava yastıkları, hız sabitleyici- sınırlayıcı, herbir yolcu için 3 noktalı, ön gergili ve güç limitörlü emniyet kemerleri ve bi-xenon viraj farları gibi ileri teknolojili donanımlar sunuluyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler