FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Türkiye'nin en çok satan otomobili

4 ayda 8 bin 700 adetten fazla müşteri tercih etti, Fiat Linea Türkiye'nin en çok satan otomobili oldu!

İşte Türkiye'nin en çok satan otomobili

İlk olarak 2007 yılının ilkbahar aylarında ülkemizde satışına başlanan ve aradan geçen 5 yıl sonrasında 87 bine yakın müşterinin tercihi olan Fiat Linea, 2012 yılının ilk 4 ayında gösterdiği satış performansıyla Türkiye'nin en çok satan otomobili unvanını elde etti. Ocak-Nisan 2012 döneminde toplam 25 bin 692 adet araç satışı gerçekleştirerek ulusal pazarda etkin bir konumda yer alan Fiat'ın başarısını da taçlandıran modeller arasında yer alan Fiat Linea, ilk 4 ayda 8 bin 700 adetten fazla müşterinin tercihi oldu. 5 yılda başarısını kanıtlamış mevcut modelin "Fiat Linea Classic" adıyla üretimine ve satışına devam eden Tofaş, yılsonuna kadar toplam 45 bin adetten fazla Fiat Linea satışı (Yeni Fiat Linea ve Linea Classic) hedefliyor.

Yeni Fiat Linea, özellikle iç mekânda gerçekleştirilen çarpıcı değişiklikleriyle bir adım öne çıkıyor. Bununla birlikte Fiat'ın yeni nesil tasarım anlayışı kapsamında ön ve arka bölümlerde yapılan dinamik değişimlerle iddiasını arttıran Yeni Fiat Linea, konfor özellikleri zenginleştirilmiş Easy, Urban ve Lounge adı verilen 3 yeni donanım paketiyle fiyat/donanım ekseninde güçlü formunu yeniden ortaya koyabilmeyi hedefliyor.

Lansmana özel olarak Mayıs ayı boyunca 34 bin 360 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Yeni Fiat Linea, tümü Euro 5 çevre emisyonlarını karşılayabilen biri benzinli ( 1.4 litre 77 HP) ve ikisi turbo dizel motor ( 1.3 litre 95 HP ve 1.6 litre 105 HP Multijet) tercih edilebiliyor.

Tofaş'ın Bursa'daki yüksek teknoloji ve üretim kalitesiyle dikkat çeken fabrikasında global seviyede deneyimli Türk mühendis ve işçisinin uzmanlığıyla üretilerek yollara çıkan Fiat Linea, Ocak-Nisan 2012 döneminde 8 bin 700 adetten fazla müşterinin tercihi olarak Türkiye'nin en çok satan otomobili unvanını elde etti. Aynı dönem içinde 25 bin 692 adet araç satışı gerçekleştirerek ulusal pazarda etkin bir konumda yer alan Fiat'ın başarısında da etkin bir rol oynayan Fiat Linea, ilk satışa sunulmasından bu yana geçen 5 yıl sonrasında 87 bine yakın müşterinin tercihi olmasıyla da ön plana
çıkıyor.

Mevcut modelin "Fiat Linea Classic" adıyla üretimine ve satışına devam eden Tofaş, yılsonuna kadar toplam 45 bin adetten fazla Fiat Linea satışı (Yeni Fiat Linea ve Linea Classic) hedefliyor.

Mayıs Ayında Özel Lansman Fiyatları ve Değişen Tasarımıyla Yoğun İlgi Görüyor!

Lansmana özel olarak Mayıs ayı boyunca 34 bin 360 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Yeni Fiat Linea, öncelikli olarak tasarımında gerçekleştirilen yerinde estetik değişikliklerle ön plana çıkıyor. Yeni Fiat Linea, çift şeritli krom ön ızgarası, daha kaslı tasarıma sahip ön alt hava girişlerindeki krom şeritleri ve sis farlarıyla elbette yeni ön tamponuyla daha iddialı bir görünüm sunuyor. Arka bölümde ise plakalık bölümü bagaj kapağına taşınırken, krom detaylar ve yeni arka tampon yine farklılığını ilk bakışta belli eden dinamik unsurlar arasında yer alıyor. En yoğun
değişimlerin yaşandığı kabin içinde ise ön konsol, yenilik operasyonunun merkezini oluşturuyor. Sedan bir otomobile uygun renk ve kumaş döşeme seçenekleriyle kombine edilerek albenisi daha da artan yeni tasarımlı kabin içinde konfor odaklı yeni teknolojik donanımların
adaptasyonu da dikkat çekiyor.

Easy, Urban ve Lounge adı verilen 3 yeni donanım paketiyle fiyat/donanım ekseninde güçlü formunu yeniden ortaya koyan Fiat Linea, tümü Euro 5 çevre emisyonlarını karşılayabilen biri benzinli ( 1.4 litre 77 HP) ve ikisi turbo dizel motor ( 1.3 litre 95 HP ve 1.6 litre 105 HP Multijet) tercih edilebiliyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler