FİNANS

Toyota'dan, Frankfurt'ta gövde gösterisi

Toyota yenilikleriyle Frankfurt Motor Show’da gövde gösterisine hazırlanıyor.

Toyota'dan, Frankfurt'ta gövde gösterisi

Toyota’nın amiral gemisi “Yeni Avensis” ve çevreci teknolojilerin öncüsü “Yeni Prius Ailesi”nin dünya prömiyerleri Frankfurt Motor Show’daki Toyota standında gerçekleştirilecek.

3 kapılı Yeni Yaris Frankfurt’ta ilk kez tanıtılırken, Hilux 2012 de pick-up tutkunlarının karşısına yeni tasarımıyla çıkacak.

Toyota, Frankfurt Motor Show’da en yeni modellerini beğenilere sunacak. Yeni Avensis ve Yeni Prius Ailesi modellerinin dünya prömiyerleri Frankfurt’ta gerçekleştirilirken, 2012 model yeni Toyota Hilux Avrupa'da ilk kez görücüye çıkacak. Yeni Yaris’in 3 kapılı versiyonu da Frankfurt Motor Show’da ilk kez otomobil tutkunlarıyla buluşacak .

Yeni Avensis, şimdi çok daha zarif dış tasarım özellikleri taşıyor. Yeni Avensis’in ön yüzündeki değişim, Toyota’nın gelecekteki dizayn yaklaşımının da ipuçlarını veriyor. Yüksek kalite hissine sahip iç mekan, performans ve sürüş dinamikleriyle Yeni Avensis, aynı zamanda Toyota’nın araçlarında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu en dikkat çekici ara değişim ile de farklılığını gözler önüne seriyor.
Prius ise, bugüne kadar 2,3 milyon üzerindeki satış adedi ile başarı hikayesine devam ediyor. Toyota’nın tam hibrid otomobili en son teknolojiyle geliştirilirken, Prius Plug-in Hybrid ve 7 koltuklu Prius+ modellerinin de eklenmesiyle Prius tam hibrid model gamı sunuyor ve bir ilke imza atıyor.

Prius ailesinin her bir yeni modeli farklı müşteri ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi. Prius Plug-in Hybrid 49 g/km CO2 emisyon değeriyle ailenin en ileri teknolojiye sahip üyesi olarak öne çıkarken, Prius + da Avrupalı müşterileri ilk defa 7 koltuklu ve çok yönlü bir tam hibrid seçeneği ile buluşturuyor. Prius+, 100 g/km altında CO2 emisyon değeri ile çevre duyarlılığını tekrar vurguluyor.

Toyota’nın yeni tasarım anlayışının ilk temsilcisi olan Yeni Yaris’in 3 kapılı versiyonu da ilk kez Frankfurt’ta tanıtılıyor. Dinamik dış tasarımı, zekice tasarlanmış ve yüksek kalitede iç mekanıyle birlikte Yeni Yaris devreim niteliği taşıyan multimedya özellikleri ile iddiasını artırıyor.

Avrupa’nın pick-up segmenti lideri Hilux ise yeni dış tasarımıyla 2012 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Zorlu arazi şartlarının yanı sıra bir hobi aracı olarak da takdir toplayan Hilux, pick-up’ta kalite kavramına yeni bir anlam kazandırıyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler