FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bölgedeki huzur turizme yaradı

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, barış süreci sonrasında bugüne kadar hak ettiği seviyeye ulaşmayan GAP ve Güneydoğu Anadolu turlarında arzu edilen patlamanın yaşanacağını söyledi.

Bölgedeki huzur turizme yaradı

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, Güneydoğo Anadolu Bölgesi’nde son günlerde yaşanan barış sürecinin yöre turizmine olumlu yönde yansıyacağını söyledi.
Polatoğlu, yaptığı açıklamada, kültür turlarından hoşlanan yerli ve yabancı gezginlerin heyecanla bekledikleri “huzur ortamı” turizm firmalarını da harekete geçirdiğini belirtti.

Türkiye içerisinde yapılan popüler kültürel turlardan GAP ve Güneydoğu Anadolu turlarının senelerdir terör nedeni ile hak ettiği seviyelere ulaşamadığını belirten Polatoğlu, ‘’Ancak barış süreci sonrası oluşacak “huzur ortamında” bu turlarda arzu edilen patlamanın yaşanacağı bekleniyor.

Geçtiğimiz günlere kadar Güneydoğu illerine yapılan turlarda çeşitli güvenlik sorunları ve terör korkusu yaşayan, gezileri boyunca defalarca kimlik kontrolüne tabi tutulan, şehirlerarası yollarda zaman zaman polis veya asker eskortu eşliğinde hareket edebilen, hava karardıktan sonra dışarı çıkamayan turist guruplarını güzel günler bekliyor’’ dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler