ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından bölgede artan elektronik sinyal karıştırma faaliyetleri, yüzlerce ticari geminin navigasyon sistemlerini devre dışı bırakarak Hürmüz Boğazı’nda deniz trafiğini ciddi şekilde aksattı.
İran Savaşı nedeniyle meydana gelen Hürmüz Boğazı kaynaklı gübre tedariki sorunu için yeni tedbir getirildi. Ticaret Bakanlığı, gübre sektöründe arz güvenliğini temin için üre cinsi eşyalarda gümrük vergilerini sıfırladığını duyurdu.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yaptığı denetimler sonucunda en fazla kayıt dışılığın madencilik sektöründe olduğu tespit edildi. Yüksek gelirli 10 bin şirket ortağı ve 40 bin kurumlar vergisi mükellefi mercek altına alındı.
Ofis hayatında herkes çok farklı. Bu farklılıklar bir araya gelince ideal çalışma ortamı oluşuyor zaten. Bazıları krizleri çözme konusuda iyiyken diğerleri ise ekibin moral deposu oluyor. Peki sen bunlardan hangisisin?