FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tink’i Tercih Eden TEOG Yıldızlarına yüzde 100 Burs

Türkiye’nin ilk uygulamalı teknoloji lisesi Teknoloji ve İnsan Kolejleri, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavından 490 ve üzeri puan kazanan 35 öğrenciye, yüzde 100 burs imkanı sunuyor.

Tink’i Tercih Eden TEOG Yıldızlarına yüzde 100 Burs

Yüksek standartta teknolojik alt yapısı ve kişiye özel uygulanabilen müfredatıyla Sancaktepe’deki kampüsünde ilk öğrencilerini kabul edecek Teknoloji ve İnsan Kolejleri (Tink), Türkiye’nin genç yeteneklerine burslu eğitim imkanı sunuyor.

Öğrencilerini 21. yüzyıl ihtiyaçlarına uygun şekilde bilgi sahibi yapmayı ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaştırmayı amaçlayan Tink, TEOG sınavında 490 ve üzeri puan kazanan 35 öğrenciye, yüzde 100 burs veriyor.

Teknolojiyi eğitim müfredatına entegre ederek yeni dünyaya uygun bir içerik hazırlayan Tink’i tercih eden öğrenciler, eğitimleri süresinde kendi diz üstü bilgisayarlarına sahip olacak. Aynı zamanda Tink’in tam donanımlı laboratuvarlarında üç boyutlu (3D) yazıcılar, CNC’ler, elektronik ve robotik kitler yardımıyla kodlama üretimi ve elektroniği alanında uzmanlaşacak.

Teknoloji ve İnsan Kolejleri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için www.teknolojiveinsankoleji.com adresi ziyaret edilebilir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler