FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenevre'nin gözdesi Fiat Egea oldu

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen Fiat Egea, dünyaca ünlü Cenevre Otomobil Fuarı’nda göz bebeği oldu.

Cenevre'nin gözdesi Fiat Egea oldu

Dünyanın en ilgi çekici ve en eski otomobil fuarlarından biri olan Cenevre Otomobil Fuarı kapılarını açtı, Fiat Egea büyük ilgi gördü. Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Egea ailesinin Sedan, Hatchback ve Station Wagon modelleri ilk kez bu fuarda sergilendi. FCA Stil Merkezi ve Tofaş Ar-Ge tarafından geliştirilen bu modeller ilk kez göz önüne çıktı. Yeni modellerin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 40’tan fazla ülkede satılması planlanıyor.

86. Cenevre Fuarı’nda, . Motor seçenekleri, kalite algısı, konfor ve çok amaçlılık gibi kriterlerde en iyi fiyat/kalite oranını sunmasıyla Avrupa'nın prestijli ödülü Autobest tarafından "Yılın Otomobili" ödülüne layık görülen Egea Sedanın yanı sıra merakla beklenen Hatchback ve Station Wagon karoserli versiyonları da fuarda büyük ilgi çekti.

Fiat Egea’nın yapılan lansmanına Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi M. Koç da katıldı. Lansmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Koç; “ "Siz de burada görüyorsunuz Bursa'da ürettiğimiz otomobiller sadece bizim değil fuarın da yıldızı" diye konuştu.

YENİ MODELLER 2016’DA TÜRKİYE PAZARINDA OLACAK

Cenevre’de ilk kez göz önüne çıkan Hatchback Mayıs ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Station Wagon gövde tipi ise Eylül 2016’da Türkiye’de satışta olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler