FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone'nun yeni modelleri iPhone 6S'lerin özellikleri açıklandı

iPhone'nun yeni modeli iPhone 6S ve iPhone 6S plus tanıtıldı. Yenilenen Apple TV, iPad Pro, iPhone 6S Plus ve iPhone 6S özellikleri paylaşıldı. İşte yeni iPhone 6S'lere dair merak edilenler!

iPhone'nun yeni modelleri iPhone 6S'lerin özellikleri açıklandı

Apple’ın iki yeni akıllı telefonui iPhone 6S ve 6S Plus, 9 Eylül Çarşamba akşamı gün yüzüne çıktı. Uzunca süredir üzerine yorumlar yapılan, fikirler yürütülen iPhone'nun yeni modelleri, Türkiye saati ile 20:00′de tanıtıldı. ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın San Francisco'daki Bill Graham Civic Auditorium'da düzenlediği lansmanda iPhone 6'nın en popüler iPhone olmayı başardığının altını çizen Apple CEO'su Tim Cook, yeni iPhone modellerinin özelliklerini açıkladı. İşte, yeni iPhone modellerinin merakla beklenen özellikleri ve fiyatları!

iPHONE 6S VE iPHONE 6S PLUS ÖZELLİKLERi

iPhone'nun yeni modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, tasarımsal olarak iPhone 6 ile aynı özellikleri barındırıyor. Ancak, Yeni iPhone'larda yeni bir renk seçeneği daha bulunacak. Rose Gold ile birlikte 4 farklı renkle kullanıcılara sunulacak olan yeni iPhone'ların en büyük özelliği ise 3D Touch (3 boyutlu dokunuş) uygulaması. 3D Touch uygulaması ile baskı gücünü kolaylıkla algılayabilen cihaz, kullanıcıların bu yolla kısa yol oluşturmalarına imkan sağlayacak. Yeni iPhone modellerinin bir diğer özelliği A9 işlemci barındırması. A9 akıllı işlemci, akıllı telefonunu grafik birimini yüzde 90 oranında artıracak.

iPHONE 6S'İN KAMERASI KAÇ MEGAPİKSEL OLACAK?

iPhone 6 modelinde 8 megapiksellik bir kameraya yer veren Apple, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde 12 MP iSight kamera bulunduğunu duyurdu. 12 MP iSight kamera 4K video çekilmesine olanak sağlıyor. iPhone'nun yeni modellerinin ön kamerasının çözünürlüğü ise 5 MP. 3D Touch uygulaması ile desteklenen Live Photos' (Canlı Fotoğraflar) ismi verilen yeni özellik ile çekilen fotoğrafları hareket ettirebilmek mümkün.

iPHONE 6S'İN FİYATI BELLİ OLDU

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus hakkında en çok merak edilen konu ise fiyatları. 16, 64, 128 GB depolama seçenekleri ile raflardaki yerini almaya hazırlanan; iPhone 6S'in ABD'deki 2 yıllık kontratlı fiyatı 199 dolar, iPhone 6S Plus'unki ise 299 dolar olarak açıklandı.

iPHONE 6S VE iPHONE 6S PLUS NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Yeni işletim sistemi iOS 9'un 16 Eylül'de kullanıma gireceğini duyuran Apple, her iki iPhone modelinin 12 Eylül tarihinde ön siparişe açılacağını, 16 Eylül itibariyle de sahiplerine teslim edileceğini duyurdu. 130’dan fazla ülkede alıcılarıyla buluşacak olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri, 25 Eylül'den itibariyle satışa sunulacak.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler