FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VOB analiz

İçerde ise TCMB sepet kur kritik eşiğe yükselince bekleneni yaparak fonlama için döviz satın derken bu sefer faiz kritik 9.70 seviyesine geldi.

VOB  analiz

Önce Lagarde Hindistan’da, ardından Bernanke Temsilciler Meclisi’nde küresel ekonomiye dönük moral veren açıklamalarına Draghi de katıldı ve “Euro Bölgesi’nde borç krizine ilişkin en kötü dönem artık geride kaldı. Riskler hâlâ söz konusu ancak durum istikrar kazandı” dedikten sonra ekonomiler iyiye gidiyorsa neden PMI’lar 50’in altında diyesi geliyor ama zaten bu çeyrekte daralma beklendiğinden piyasalardaki satışlarda sınırlı oluyor çünkü sonrasını alıyorlar. her şeye hazırlıklı olmak için Avrupa’da fonun birleştirilerek büyüklüğünün 940 milyar euro’ya çıkarılması için ve ABD’de FED’in rezerv fazlası 1.6 trilyon şirketlerinde kasalarında 2 trilyon var QE3’e gerek yok açıklamaları peşpeşe geliyor.

İçerde ise TCMB sepet kur kritik eşiğe yükselince bekleneni yaparak fonlama için döviz satın derken bu sefer faiz kritik 9.70 seviyesine geldi. Salı gününe kadar 9.80’e çıkmadığı sürece sıkıntı yaşanmasını beklememekteyiz. Zaten dolar kurunda 1.8250 üzerine pek sıcak bakılmadığını da görmüş olduk.Endeks kontratın güne artı 200-400 puandan başlamasını beklemekteyiz.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler