FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BİLİYORUM SIKILDINIZ AMA, YİNE DE SABIRLA BEKLEYİN !

Görüyorsunuz ne kadar karışık, zor bir ortamdayız! Benim önerilerimle nakitte olanlarınız, neden hala almıyoruz diye oldukça sıkılmışlardır ama işte görüyorsunuz ! Bu ortamda alış yönünde olmak doğru olur mu ? Sanmayın ki , olacaklar benim elimdeki listede sıralı yazıyor ! Ben de kararlarımda çok zorlanıyorum !

ABD'de Tarım Dışı İstihdam verilerinin yarattığı olumsuz hava Dow future grafiklerini bozdu.Muhtemelen 10.360 dow future için ilk destek olarak görülecek bir seviye olacaktır!

Bu sefer abd tarım dışı istihdam verileri beklentinin çok üstünde kötü geldi.Bu görüntü Dow'un da ilk etapta 10.450 civarına düşmesine neden olabilir.

Şimdi İMKB'de YAŞ ile ilgili atama krizi çözüldüğü an belli bir alım gelse de,kalıcı olmayacak yeniden gevşeme gelecektir diye düşünüyorum. Taibi yok eğer YAŞ sorunu daha da büyürse, o zaman neler olacağını yaşayıp göreceğiz !

Ben böyle riskli ortamlarda, neler olacaklarını para kaybetme riski olmadan nakitte kalınarak geçirilmesini düşündüğüm için, beklentilerimde bu yönde uyarılar yaptım.

Çoktandır hepimiz sakiniz, hazır beklemedeyken ,sizlerin düşüncelerini alabilirim. Hadi biraz konuşalım ! Gerçekten hala alım yapmıyoruz diye sıkılmadınız mı? Cevap ve düşüncelerinizi bekliyorum!

Hepinize iyi hafta sonları.Umarım önümüzdeki hafta, bu sıkıntıların çoğu aşılmış yeni bir haftaya başlarız!

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler