FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TÜM DESTEKLERİMİZİ FAZLASI İLE GÖRDÜK. ARTIK ALIMA HAZIR OLUN!

Değerli üyeler,
Israrlı bekleyin düşüş gelecek , hem de Dow tetikleyecek düşüncemiz doğru çıktı. Önceki gün verdiğim destek seviyeleri de fazlası ile gerçekleşti. Artık şimdi alım yapma zamanı geliyor. İnşallah alım kararlarımız da, satış ya da bekleyin düşünceleimizin gerçekleşmesi gibi doğru çıkar da, bu kadar beklemenin, zarardan kurtulmak dışında , bir de ciddi karlarını görürüz!

Endeks 57.700 diye beklediğim desteği gördü. Belki bir salınım olursa bir zamanlar yükselirken direncimiz olan, 56.800 de görülebilir ama artık ben almanın fazla riskli olmayacağını düşünüyorum!

Önerilerim her an gelmye başlayabilir. Ama sizler de, bu yazdıklarıma göre kendi kararlarınızı alabilir, önerilerimize bağlı kalmayabilirsiniz.

Önerilerimde, öneri, hedef ve stoploss fiyatları olduğu için, bu fiyatlar dahilinde bana yeniden ne yapalım diye sormanız doğru değil! Önerilerimizde rakamlar net. Nacizane teknik analizlerine öneriler yapıyorum. Hiçbirinin gerçekleşme garantisi yok. Kararlarınızı sizler alacaksınız. Ara sorularınız portföy yönetimi alanına girer ki, bunu da ben yapmıyorum!

Hepinize karlı alımlar diliyorum!

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler