FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SON DAKİKA | Bakan Nebati paylaştı: Borsada 17 yılın en güçlü rallisi!

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Sermaye piyasalarımız her geçen gün güven tazeliyor, geleceğe güvenle bakıyor. Borsamız haftayı dolar bazında 17 yılın en güçlü rallisi ile geride bıraktı, 3.521,38 puan ile haftayı sonlandırdı" dedi.

SON DAKİKA | Bakan Nebati paylaştı: Borsada 17 yılın en güçlü rallisi!

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden önemli mesajlar paylaştı. Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarının geleceğe güvenle baktığını belirtirken, "Türkiye'nin üretimi ve ihracatı arttıkça reel sektör güçleniyor. Borsamızdaki yükselişin temelinde ekonomimizin artan üretimi ve istihdam kapasitesi yatıyor." ifadelerini kullandı.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Twitter'dan yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Sermaye piyasalarımız her geçen gün güven tazeliyor, geleceğe güvenle bakıyor. Borsamız haftayı Dolar bazında 17 yılın en güçlü rallisi ile geride bıraktı, 3.521,38 puan ile haftayı sonlandırdı.

fgdf

BIST 100 endeksi 2 aydır rekor üstüne rekor tazeliyor. Öyle ki, bu yükseliş, Temmuz 2005’ten bu yana en güçlü ralliye işaret ediyor.

Borsa İstanbul, halka açık şirketlerimiz ve yatırımcılarımız açısından her geçen gün daha da cazip hale geliyor. Bugün gelinen noktada, Sermaye Piyasamız 29 milyonu aşkın yatırımcı ve 56 milyonu aşan hesap sayısıyla, 4,8 trilyon TL’ye ulaşmış durumda.

Yerli ve yabancı yatırımcılarımız, şirketlerimizin bilançolarına, sermaye yapılarına ve karlılıklarına güveniyor, sermaye piyasalarına her geçen gün daha çok yatırım yapıyor."

fdfgsdg

Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler