FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Benzin 7 ayda yüzde 197, motorin yüzde 187 zamlandı! Dikkat çeken öneri: Yapılırsa 6 TL düşer

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar devam ediyor. Son yedi ayda benzine yüzde 197, motorine ise yüzde 187 oranında zam geldi. Yükselen akaryakıt fiyatları nedeniyle araç sahipleri sıkıntı yaşarken, CHP'den benzin ve motorin fiyatları için dikkat çeken bir öneri geldi. CHP'li vekil "Eğer bunu yaparlarsa akaryakıt 6 TL düşer" dedi.

Benzin fiyatları hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hem Cuma hem de Cumartesi akaryakıt fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da benzinin litre fiyatı 25 TL'yi aştı. 28 Ekim 2021'de 8.41 TL'den satılan benzinin 25 TL'ye gelmesi vatandaşı etkiledi. CHP'den akaryakıt fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları..

CHP'DEN BENZİN VE MOTORİN ÖNERİSİ! '6 LİRA UCUZLAR...'

CHP Hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur, devletin akaryakıt üzerindeki ÖTV'yi sıfırlayıp KDV'yi yüzde 1'e düşürmesi halinde benzin ve motorin fiyatlarının 6 lira civarında ucuzlayacağını söyledi.

iStock-1172963466

'EĞER BUNU YAPARLARSA ÇİFTÇİ TARLASINA DÖNER'

Akaryakıta gelen zamların iğneden ipliğe her şeyin fiyatını artırdığını belirten Güzelmansur, 'Halkını rahatlatmak için bşata Almanya olmak üzere birçok ülke akaryakıttaki vergiyi kaldırdı. Hükümet de halk için vergiden vazgeçerse çiftçi tarlasına döner. Taksici, dolmuşcu, servisçi, esnaf zarardan kurtulur' dedi.

casss


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler