FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Beştepe'deki EYT ve asgari ücret zirvesi sona erdi! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarda...

Son dakika haberi: Ankara'daki kritik görüşme nedeniyle tüm Türkiye'de gözler Beştepe'ye çevrilmişti. Milyonlarca insan 2023 asgari ücreti ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yapılacak düzenlemeyi beklerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kritik konuları ele almak üzere Külliye'de toplandı. Son olarak Ankara'daki 3'lü zirvenin sona erdiği öğrenildi.

Son dakika: Beştepe'deki EYT ve asgari ücret zirvesi sona erdi! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarda...

Son dakika: 2023 asgari ücreti ne kadar olacak? EYT için yapılan düzenleme kimleri kapsayacak? Milyonlarca vatandaş bu iki sorununun yanıtını arıyor. Hükümet çalışmalarına devam ederken peş peşe açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Kabine toplantısının ardından sözleşmeli personellere kadro yolu açılmış ve detayları netleşmişti. Şimdi sırada EYT ve asgari ücret konuları bekleniyor.

iStock-1063289472

GÖZLER BEŞTEPE'YE ÇEVRİLDİ! ASGARİ ÜCRET VE EYT...

Gün içinde duyurulan sürpriz zirve 19.00 sularında başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma Bakanı Bilgin ve Hazine Bakanı Nebati'yle bir araya geldi. Masada EYT ve asgari ücret konularının yer aldığı öğrenilirken son olarak kritik zirvenin sona erdiği belirtildi.

Bu hafta asgari ücret için takvim belli olacak. Takvim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi kurmaylarıyla bir araya gelmesi dikkat çekti. Kritik zirvenin ardından ise açıklama yapılmadı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler