FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LED TV'ler kapış kapış!

Teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 26., Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Samsun Piazza AVM’de açtı.

LED TV'ler kapış kapış!

Kampanyalı ürünlerden almak isteyenlerin gece yarısından itibaren kuyruğa girdiği mağazada LED TV ve cep telefonları bir saat içinde tükendi.

Teknoloji market zinciri Media Saturn, Türkiye’deki 26., Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Samsun Piazza AVM’de açtı. Dün sabah saat 06.00’da açılışı gerçekleştirilen mağazadaki indirimli ürünlerden faydalanmak isteyenler gece yarısından itibaren kuyruğa girdi. Mağazada özellikle kampanyadaki LED TV’ler bir saat içinde tükendi. Ayrıca kampanyadaki cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, GSM aksesuarları ve küçük ev aletleri ilgi gördü. Yıl sonuna kadar Kahramanmaraş, Gaziantep, Aydın, İstanbul Kağıthane, Ankara ve Şanlıurfa’da olmak üzere toplam 6 mağaza daha açacak olan Media Saturn, müşterisiyle Türkiye’nin dört bir yanında buluşmaya devam edecek.

Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Marcus Tengler, Türkiye’deki ilk Media Markt mağazasını 6 yıl önce açtıklarını belirterek, “Türkiye, Media-Saturn olarak en agresif büyüme hedefimiz olan ülkelerin başında geliyor. 6 yılda başarılı bir iş çıkardık. Son 2 ayda 3 mağaza açtık. Samsun mağazamız ile birlikte, mart sonuna kadar 2013’ün ilk üç ayında 4 yeni mağaza açmış olacağız. Gelecek ay da Kahramanmaraş mağazamızı açacağız. Türkiye’nin her noktasına bir an önce ulaşabilmek istiyoruz.” dedi. 2013 yılını 32 mağaza ile kapatmayı hedeflediklerini belirten Tengler, 15 ülkede 1.000’e yakın mağaza ile hizmet verdiklerini söyledi. Türkiye pazarında, başka hiçbir ülkede görülmesi mümkün olmayacak kadar çok yerli ve yabancı oyuncu ile karşı karşıya olduklarını aktaran Tengler, “Sektördeki en büyük farklarımız ise müşterilerimize sunduğumuz fiyat avantajı, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitemizdir. Hedefimiz orta vadede pazarda lider olmak. Bu nedenle önümüzdeki günlere çok sıkı hazırlanıyoruz.” diye konuştu. Media-Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel Müdürü Aziz Süzer ise yaptığı konuşmada, Samsun’un Media Markt için çok önemli bir kent olduğunu belirterek, “Karadeniz’de ilk mağazamızı Samsun’da açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin de bildiği gibi Samsun, 1 milyon 250 bin nüfusu ve gelişmiş sanayisi ile Karadeniz’in en büyük kenti. Stratejik ve coğrafi konumu, ulaşım olanakları, ticari gücü ve tarihi mirasının getirdiği sorumlulukla her geçen gün büyüyen Samsun, aynı zamanda da Karadeniz Bölgesi’nin en kalabalık şehri.” diye konuştu. 4 bin metrekarelik Samsun mağazasında 65 personel istihdam ediliyor. 50 bin çeşit ürün sergileniyor.

Öte yandan Rönesans Holding’in Samsun’a kazandırdığı Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Piazza AVM, 63 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip. Yeni AVM’de 2 bin 500 kişi istihdam ediliyor. Temeli 16 ay önce atılmış olmasına rağmen yatırımcıların ve perakendecilerin inancı ve buradaki yerlerini almasıyla kısa sürede inşaatı tamamlanarak kapılarını halka açan Samsun Piazza AVM’de, en gözde ulusal ve uluslararası restoran zincirleri, eğlence merkezleri ve en başarılı 160 marka yer alıyor. Sadece alışveriş değil, bölgenin ticari ve sosyal hayatına yön verecek şekilde tasarlanan AVM’de, Media Markt’ın yanı sıra 5M Migros, Zara, H&M, Lacoste, Decathlon, Starbucks, Big Chef’s gibi sektörünün lider markaları bir araya geliyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler