FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O hanelere 12 ay boyunca 550 TL dağıtılacak! SSK, BAĞKUR emeklileri ve o çalışanlar faydalanabilecek

Geliri düşük olan vatandaşlara destek projesi olarak hayata geçirilen Aile Destek Programı'nda ilk ödemeler bu hafta yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık; çalışmayla ilgili detayları açıklarken projenin 4 milyon haneyi ilgilendirdiğini ifade etti. Maaşlı çalışanlar da destek paketinden faydalanabilecek mi?

O hanelere 12 ay boyunca 550 TL dağıtılacak! SSK, BAĞKUR emeklileri ve o çalışanlar faydalanabilecek

İlk ödemeler Cuma günü yapılacak. Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Gelir durumuna göre 450, 550, 600 lira arasında destek verilecek. Aile Destek Paketi ile birlikte 12 ay boyunca düzenli olarak maddi destek sağlanacak. Bazı çalışanlar ve bazı emekliler de ödemelerden yararlanabiliyor.

AİLE DESTEK ÖDEMELESİ KİMLERE VERİLECEK?

Hanede kişi başına düşen gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması şartıyla özel sektör çalışanlarıyla esnaf ve diğer bağımsız çalışanlar; SSK, BAĞKUR emeklileri de destek alabilecek.

iStock-1368925303

DESTEK ÜCRETLERİ CUMA GÜNÜ HESAPLARDA!

Destek planlamasında genel şartları taşıyan emekliler ve çalışanlar da e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek. Aile Destek Paketi'nde ilk ödemeler 29 Temmuz Cuma günü hesaplara yatacak.

Başvurular 27 Haziran tarihinde başlamıştı. e-Devlet kullanmayan vatandaşlar ise bakanlığının kurumlarından giderek başvuru yapmıştı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler