FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Maaşları da güncelleyin"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman merkez ve ilçelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

"Maaşları da güncelleyin"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman’ın Ermenek, Göktepe, Sarıveliler ilçe ve köylerini gezerek vatandaşla sohbet etti. ÇatalbademKöyü’nde Mustafa Tarım isimli vatandaşın evine konuk olan Kılıçdaroğlu, yer sofrasında, Arap aşı, bulgur pilavı, keçi yoğurdu ve üzümden oluşan yemeği büyük keyifle yedi. CHP Lideri, beğenisini “Uzun zamandır bu kadar güzel çorba içmemiştim” diyerek ortaya koydu.

Karaman’da vatandaşın ÖTV artışları ve zamlar konusundaki şikâyetini dinleyen Kılıçdaroğlu, “Zammın adını değiştirdiler ‘güncelleme’ yaptılar. Madem güncelleme yapıyorlar, o zaman emekli, memur ve çalışanların maaşlarını da güncellesinler” dedi.

Demokrasi standardının yükseltilmesi için her türlü katkıyı yapacaklarını söyleyen CHP Lideri, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hak ve özgürlüklerin Batı standartlarında olması için sadece güncellemek yetmez. Güncellemenin ötesine geçmemiz lazım. Seçimlerde ‘Türkiye’ye demokrasi ve özgürlüğü getirmek içinmücadele edeceğiz’ dedik. Verdiğimiz sözü tutacağız.”

"BAŞÖRTÜSÜNÜ AŞMALIYIZ"
Kılıçdaroğlu, BDP’nin Meclis’te verdiği önergeyle yeniden gündeme gelen başörtüsü konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Başörtüsü problemini artık geride bırakmalıyız. Ona da gerek yok arkadaşlar. Bakın aramızda başı örtülü kardeşlerimiz de var, başı açık kardeşlerimiz de var. Ayrım yapılabilir mi? Ayrım yapmak doğru mudur? Yeni CHP; insanı odak alan, insana saygı duyan, onu yücelten, onun dertlerine kilitlenen, dertlerini çözdüğü zaman da ruhu huzura kavuşan bir anlayışı yansıtıyor. O anlayışla yola çıktık” dedi.(GAZETE HABERTÜRK)

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler