FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Satılık radyo ve TV kanalları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Cine 5 TV, Viva TV-Radyo Viva ile Show Radyo’yu satışa çıkaracak.

Satılık radyo ve TV kanalları

40 milyon dolar muhammen bedele sahip Cine 5 TV 31 Ocak’ta, 6 milyon dolar muhammen bedelli Viva TV ve Radyo Viva 8 Şubat’ta, 11 milyon dolar muhammen değerindeki Show Radyo ise 15 Şubat’ta satışa sunulacak.

TMSF’den yapılan açıklamada, Fon’un elinde bulunan 3 adet medya kuruluşlarını satacağı bildirildi. Açıklamaya göre önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak Ticari ve İktisadi Bütünlükler; Cine 5 TV, Viva TV-Radyo Viva ile Show Radyo’dan oluşuyor. 40 milyon dolar muhammen bedele sahip olan Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 31 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’da satışa çıkarılacak. 4 milyon dolar teminat istenen Cine 5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 28 Ocak Cuma günü saat 17.00’a kadar teklif alınacak. Ticari ve iktisadi Bütünlüğün satılamaması halinde pazarlık açık artırması, 4 Şubat Cuma, saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

VİVA TV-RADYO VİVA’NIN SATIŞI 8 ŞUBAT’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Muhammen bedeli 6 milyon dolar olan Viva TV - Radyo Viva Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün satışı 8 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek. İhalesine katılabilmek için 600 bin dolar teminat gereken bütünlük için 7 Şubat Pazartesi gününe kadar teklif alınacak. Ticari ve İktisadi Bütünlüğe alıcı çıkmaz ise pazarlık ihalesi 11 Şubat Cuma günü düzenlenecek.

SHOW RADYO’NUN İHALESİ 15 ŞUBAT’TA

Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü; 15 Şubat Salı günü, saat 11.00’da ihaleye çıkarılacak. 11 milyon dolar muhammen bedele sahip Ticari ve İktisadi Bütünlük için 1 milyon 100 dolar teminat gerekiyor. 14 Şubat Pazartesi gününe kadar teklif alınacak olan Show Radyo’nun satılamaması halinde pazarlığı; 18 Şubat Cuma saat 11.00’da düzenlenecek.(ANKA)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler