FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Köprü geçiş ücretleri iki yönlü olarak değiştirildi! Bakanlık duyurdu: İşte yeni köprü geçiş ücretleri

Son dakika haberine göre, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinde uygulanan ücretlendirme değişti. Gelişmeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. Değişiklik 1 Ocak 2022 itibarıyla geçerli olacak. İşte yeni köprü geçiş ücretleri ile ilgili detaylar...

Son dakika: Köprü geçiş ücretleri iki yönlü olarak değiştirildi! Bakanlık duyurdu: İşte yeni köprü geçiş ücretleri

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı köprü geçiş ücretleri ile ilgili değişikliği duyurdu. 1 Ocak 2022 itibarıyla uygulanmaya başlanan değişiklikle beraber tek yönlü olarak uygulanan ücretlendirme iki eşit parçaya bölünerek iki yönlü uygulanmak üzere değiştirildi. Değişiklik, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerini kapsıyor. İşte yeni köprü geçiş ücretleri...

KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Yapılan açıklamada 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde tek yönlü ücretlendirme yapıldığı belirtilerek, "15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinde uygulanan tek yönlü ücretlendirme, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren köprü geçiş ücretleri iki eşit parçaya bölünerek iki yönlü olarak değiştirilmiştir. Boğaz Köprülerinde tek yön otomobil geçiş ücreti 8,25 TL olarak belirlenmiştir." denildi.

AVRASYA TÜNELİ

Avrasya Tüneli’nde ise otomobil geçiş ücreti 05:00 – 24:00 saatleri arasında tek yönde 53 TL, 00:00 – 05:00 saatleri arasında yüzde 50 indirimli olarak 26,50 TL olarak belirlendi.

Açıklamada "Daha ekonomik, güvenli ve daha kısa sürede ulaşım imkânı sağlayan erişme kontrollü otoyolların, Boğaz Köprülerinin ve Avrasya Tüneli’nin servis sürelerinin uzatılması ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulması amacıyla yapılan düzenlemede bakım-işletme maliyetlerindeki artışlar ile işçilik ve malzeme fiyatlarındaki artışlar göz önüne alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler