FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağaoğlu'ndan rest!

Ali Ağaoğlu ile Alarko Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton arasındaki kavga yeni bir boyut kazandı.

Ağaoğlu'ndan rest!

Ağaoğlu, Ortaköy'de Alarko arazisinde kaçak inşaatlar olduğunu ve bu binaları yıktıracağını söyledi. Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton arasında geçtiğimiz yıl sonunda başlayan arazi kavgası büyüyor. Ağaoğlu, Ortaköy'de Alarko binasının bulunduğu arazide kaçak inşaatlar olduğunu ve bu binaları yıktıracağını söyledi.

Ağaoğlu, "Alarko binasının önüne kaçak 2-3 bina yapmışlar. Suç duyurusunda bulundum. Dava açıldı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü inşaat çalışmalarını mühürledi. Yıkım kararı çıktı. Haftaya yıkım var" dedi. Ağaoğlu, arazinin 3'te 2'sinin kendisine ait olduğunu hatırlattı.
KAVGA ARAZİDEN ÇIKMIŞTI
Alarko Holding, Ortaköy'de yüzde 33 hissedarı olduğu arazinin diğer iki adet yüzde 33'lük payının Ali Ağaoğlu'na satışına karşı dava açmıştı. Ağaoğlu, bu payı Alarko'nun diğer ortaklarından almıştı.

'ÇAPULCU DEMİŞTİ'
Alaton ile Ağaoğlu arasında dava öncesinde polemik yaşanmıştı. Alaton Ağaoğlu'nu ‘çapulculukla’ itham ederken, Ağaoğlu ‘Yaşına hürmeten tebessüm ederim” yanıtını vermişti. CNBCe

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler