FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**"Geçtiğimiz haftalarda 1200 ons/dolar seviyesini aşamayan petrolde aşağı yönlü bir trend başladı. Nitekim günün genelinde 1177,25-1195,35 ons/dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,86 oranında değer kaybetti.

**

Gün içinde kritik gelişmeler olarak ise Almanya ÜFE, İngiltere banka kredileri, ABD konut başlangıçları, ABD imar izinleri ve Kanada Merkez Bankası faiz kararı piyasada etkili olan gelişmeler olarak ön plana çıkabilir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede bekle ve orta vadede sat sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda düştüğünü gözlemliyoruz. Piyasaya katılımın düşük olmasına rağmen sinyallerin farklı olmasına nedeniyle temkinli hareketin korunması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller bekle, işlem hacmi ise zayıf konumdadır. 1175 ons/dolar desteğinin kırılması durumunda satışların sürmesi beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1172,85 ve 1161,6 ons/dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1193 ve 1205,70 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir"

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler