FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Peugeot'nun yeni özel seri modelleri

**Yeni Peugeot 207 ve 308 Sportium özel seri araçlar, Peugeot markasının 200 yıllık tecrübesiyle yansıttığı sportifliği en çekici şekilde taşıyan modeller olarak ortaya çıkıyor.

**

207 Sportium’da sportif ön panjur, alüminyum pedallar, RC tip deri direksiyon, beyaz göstergeler, kenar yükseltileri daha da artırılmış spor koltuklar ve 308 Sportium’da GTi tipi spor ön tampon, spor tip deri direksiyon, alüminyum pedallar, manüel şanzımanlı modellerde alüminyum vites topuzu gibi aksesuarlar sportifliği artıran unsurlar olarak öne çıkıyor. Ayrıca tüm Sportium serisinde alüminyum jantlar standart olarak sunuluyor.

308 modelinde ilk kez Sportium serisi ile birlikte kullanılmaya başlanan 1.6 THP 156 hp motor ise güçlü ama aynı zamanda yakıt ekonomisi sağlayan karakteri ile fark yaratıyor.

207 ve 308 Sportium serisi, Peugeot’nun iki asır önce başlayan ve her gün artan oranda gelişen teknik bilgi birikimi sayesinde, sportif ve işlevsel tüm formları ve üretim tekniklerini kullanarak her şeyden önce zamana karşı koyabilecek bir otomobil tasarlama becerisi ile ortaya çıktı. 207 ve 308 Sportium, dinamizm, kullanım zevki ama aynı zamanda düşük yakıt tüketimi ile çevre bilinci gibi olgularla ve avantajlı fiyatları ile B ve C hatchback sınıflarında dikkat çekiyor.

Yeni Peugeot 207 Sportium
207 Trendy versiyonları temel alınarak oluşturulan Yeni 207 Sportium’da üç ayrı motor/şanzıman seçeneği bulunuyor: 1.6 VTi 120hp benzinli, 1.4 16v 90 hp 2-Tronic ve 1.4 HDi 70 hp.

Trendy versiyonlarında bulunan tüm standart ekipmanlara ilave olarak 1.6 VTi 120hp 3 kapı modelinde 17’’ diğerlerinde 15’’ alüminyum jantlar, cruise control, arka park yardım sistemi, yan hava yastıkları, ön sis farları, gövde rengi krom giydirmeli yan koruma çıtaları ve gövde rengi arka tampon standart olarak sunulmakta.

Ayrıca sportif ön panjur, alüminyum pedallar, RC tip deri direksiyon, beyaz göstergeler, parlak gri ön konsol trimi, kenar yükseltileri daha da artırılmış spor koltuklar ve ön marşbiyellerdeki alüminyum çıtalar bu yeni serideki sportifliğin altını çiziyor.

Yeni Peugeot 308 Sportium
308’in sportif özelliklerini ve dinamik çizgilerini ön plana çıkaran Yeni Peugeot 308 Sportium’da 1.6 HDi 90 hp dizel ve yeni 1.6 HDi 112 hp Auto6R dizel motorların yanı sıra 308’de ilk defa, 6 ileri otomatik şanzımanla donatılan, 1.6 THP 156 hp motor kullanılıyor.

Comfort Pack versiyonlarında bulunan tüm standart ekipmanlara ilave olarak ESP, 1.6 HDi 112 hp ve 1.6 THP 156 hp motorlara sahip modellerde 17’’ alüminyum jant, 1.6 HDi 90 hp motorlu modellerde 16’’ alüminyum jant, cruise control, elektrikli katlanan yan aynalar, iki bölgeli otomatik klima, yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar, ön kol dayama, perde hava yastıkları, far yıkama ve arka park yardım sistemi gibi çok zengin bir donanım standart olarak sunulmakta.

Ayrıca GTi tipi spor ön tampon, spor tip deri direksiyon, alüminyum pedallar, manüel şanzımanlı modellerde alüminyum vites topuzu ve ön kapı eşiklerinde logolu alüminyum çıtalar sportifliği artıran unsurlar olarak öne çıkıyor.

1.6 THP 156hp Motor ve yeni 6 ileri otomatik vites kutusu
Performans ve çevreye saygı arasında yenilikçi bir sentez sunan bu motor, cömert tork ve gücü, kontrol altına alınmış yakıt tüketimi ve CO2 salımı ile Euro 5 standartlarını karşılıyor. Turbo kompresörlü ve direkt benzin enjeksiyonlu 1.6 THP 156 hp motor yepyeni altı ileri sekansiyel (tiptronik) otomatik vites kutusuyla birlikte sunuluyor. Motor ve bu yeni vites kutusu arasındaki mükemmel uyum, sürüş keyfi ile yakıt tüketimi arasında dikkate değer bir denge sağlıyor.

Bu motor ve vites kutusu ile donatılan 308 Sportium 212 km/s azami hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 9,1 sn.’de gerçekleştiriyor. Buna karşılık 100 km.’de şehir dışında 5,7 lt. ve karma kullanımda sadece 7,6 lt. benzin tüketerek şaşırtıcı sonuçlara ulaşıyor.

Peugeot Sport Türkiye imza gününde bayan pilotlara 207 ve 308 Sportium eşlik edecek
Peugeot Sport Türkiye’nin başarılı pilotları Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney’in katıldığı imza günlerinde Peugeot’nun bu iki yeni modeli de sergilenecek. 25 Temmuz Pazar günü Meydan Alışveriş Merkezi’nde ve 31 Temmuz Cumartesi günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 11:00 ve 16:00 saatleri arasında imza dağıtacak olan Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney’e 207 Sportium ve 308 Sportium modelleri eşlik edecek. Ayrıca imzalattıkları kartlar ile bir Peugeot bayisine giderek 207 veya 308 Sportium alanlara Navigasyon hediye edilecek.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler