FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEB Kobi TV yeni yayın dönemine başladı

TEB Kobi TV yeni yayın dönemine başladı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ’lere değer katma misyonu ile gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde Türkiye’nin ilk internet televizyonu, TEB Kobi TV’yi, güncellenen içeriği, yeni kurulan modern stüdyosu ve teknik donanımı ile KOBİ’lerin hizmetine sundu.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ’lerin 7 gün 24 saat kesintisiz ve ücretsiz olarak bilgiye ulaşabileceği, eğitim imkanlarından yararlanabileceği, dinamik içeriğe sahip bir mecra yaratmak amacıyla, Türkiye’nin KOBİ’lere özel ilk internet televizyonu olarak Haziran 2006’da kurduğu TEB Kobi TV’yi, teknik donanımı ve içeriğiyle yeniden şekillendirerek yeniden KOBİ’lerin hizmetine sundu.

KOBİ’lerin www.tebkobitv.com adresinden ihtiyaç duyduğu konularda bilgi ve eğitim imkanına sahip olmasını, ekonomi hakkında uzmanlarından yorumlar alabilmesini ve sektörel haberlere ulaşabilmesini sağlayan TEB Kobi TV, zenginleştirilen içeriği ve modern stüdyosu ile KOBİ’lerin nabzını tutmaya devam edecek.

TEB Genel Müdürü Varol Civil, TEB Kobi TV projesine büyük önem verdiklerini belirterek “Yaklaşık 2 yıldır Türkiye’nin önemli ekonomik potansiyeli olan illerini TEB Kobi Akademi projesi kapsamında dolaşıyoruz. 14 ilde 3 bine yakın işadamına ulaştık. Ancak hem ulaşamadığımız işadamlarımız vardı hem de iki gün süren TEB Kobi Akademi toplantılarına katılan işadamlarımıza yeni bilgiler aktarmak istiyorduk. TEB Kobi TV ile her iki konuda da çözüm bulmuş olduk. TEB Kobi TV, yaklaşık bir yıldır yayında. Yaptığımız ciddi boyutta yatırım ve Türk televizyonculuğunun duayenlerinden Sn. Nuri Çolakoğlu’nun değerli katkılarıyla TEB Kobi TV’nin teknik kalite ve içerik çıtasını daha da yükselttik. Buraya KOBi’lerin bizlerle ve birbirleriyle buluşabileceği ciddi bir mecra olarak bakıyoruz” dedi.

İçerik düzenli güncelleniyor

KOBİ’lerin en büyük sorunlarından biri olan bilgi eksikliğini gidermek, aynı zamanda KOBİ’lerin gelişimine, eğitimine, kendi aralarında bilgi paylaşımına ve iletişime katkı sağlaması amacıyla kurulan TEB Kobi TV’de Aylık Finans Bülteni, İşimi Nasıl Büyütürüm?, Sorunlar ve Çözümler, Sektörler, Finans Bülteni, Ekonominin Lokomotifi Kobiler, Kobi Cafe, Kobiler ve İhracat ve Gelecek Stratejileri programları yer alıyor. Bu programların içerikleri ise düzenli olarak güncelleniyor.

TEB Kobi TV, ekonomik yorumlardan sektör programlarına, oda başkanlarından küçük ve orta ölçekli işletmelerle yapılan röportajları da içeren kapsamlı yayın akışının yanı sıra KOBİ’lerin işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğitim videolarıyla da ziyaretçilerine değer sunuyor.

Sosyal sorumluluk bilincinden hareket ederek hayata geçirilen, KOBİ’lere yönelik yayın yapan Türkiye’nin ilk internet televizyonu TEB Kobi TV, 2006 yılında 4.Uluslararası Finans Zirvesi’nde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü"nü kazandı.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler