FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEB KOBİ Danışmanları Avrupa'nın en iyisi!

TEB KOBİ Danışmanları, Avrupa’nın en iyi 10 projesinden biri seçildi.

TEB KOBİ Danışmanları Avrupa'nın en iyisi!

Finale kalan projeler arasından ilk 10’a giren ve Türkiye’den kazanan tek firma olan TEB, KOBİ Danışmaları ile ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde birinci olarak Avrupa çapında büyük bir başarıya imza attı. TEB, 400’ün üzerindeki Danışmanı ile bugüne kadar 2 bin’den fazla KOBİ’ye verimlilik artışından pazarlamaya, ihracattan tasarrufa kadar birçok konuda ücretsiz yol göstererek büyümelerinde rol oynadı.

Türkiye’yi Avrupa İş Ödülleri’nde temsil etmeye hak kazanan tek banka olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ Danışmanları ile Avrupa’nın en iyileri arasına girdi. Aralık 2012’de “Ulusal Şampiyon” seçilerek Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye hak kazanan tek banka olan TEB, Ocak 2013’te ise Avrupa İş Ödülleri’nde 10 kategoriden 10’ar firmanın yer aldığı Ruben d’Honneur listesine girerek finale kalan 100 projeden biri olmuştu.

18 ay boyunca titizlikle gerçekleştirilen ve jüri üyelerinin değerlendirmelerinin yanı sıra halk oylamasına da yer verilen Avrupa İş Ödülleri’nin final sonuçları 6 Haziran Perşembe günü açıklandı. Buna göre TEB, KOBİ Danışmanları ile Avrupa İş Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi 10 projesinden biri seçildi. TEB, KOBİ Danışmaları ile ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde birinci olarak Avrupa çapında büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası düzeyde saygın ve bağımsız bir ödül programı olan Avrupa İş Ödülleri, Avrupa iş dünyasında mükemmellik, en iyi uygulama ve yenilik konularını desteklemesiyle tanınıyor. Avrupa İş Ödülleri, yarışmaya katılan tüm şirketlerin, Avrupa’nın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası’nın YÜZDE 8,2’sini oluşturan 1 trilyon Euro’dan fazla iş hacmine ve 2,7 milyondan fazla çalışana sahip olmasıyla da Avrupa iş dünyasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Kaynak: İHA

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler