FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitcoin 100 bin doları görür mü? Uzman isimden kritik tahmin! İşte kripto para piyasalarında son durum...

Kripto paralarda yaşanan düşüşlerin ardından yatırımcılar, yıl sonu Bitcoin'in ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bugün güne 46 bin 567 dolar seviyelerinde başlayan Bitcoin'i, 3 bin 852 dolar seviyesi ile alt coinlerin atası kabul edilen Ethereum takip ediyor. Peki Bitcoin 100 bin doları görür mü? İşte piyasalarda son durum ve uzman isimlerin kripto para yorumları...

Bitcoin 100 bin doları görür mü? Uzman isimden kritik tahmin! İşte kripto para piyasalarında son durum...

Son Dakika Kripto Para Haberi: Uzun süredir düşüşte olan Bitcoin bugün 46 bin 567 dolardan işlem görürken, Ethereum ise 3 bin 852 dolardan fiyatlanıyor. Yatırımcılar kripto paralardaki düzeltmenin ne zaman biteceğini araştırırken, ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, tarafından desteklenen mobil finansal ödeme sistemi Circle'ın CEO'su ve kurucusu Jeremy Allaire'den kritik bir yorum geldi.

''KRİPTO PARA DEVRİM BAŞLATTI''

Cornell Üniversitesi'nde uluslararası ticaret politikası kıdemli profesörü Eswar Prasad CNBC'ye yaptığı açıklamada, "Bitcoin'i sevmeyebilirsiniz, ancak sonuçta hepimize doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağlayabilecek bir devrim başlattı" dedi.

5 Aralık Bitcoin kaç TL oldu? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple (XRP) ne kadar?

BITCOIN 100 BİN DOLARI GÖRÜR MÜ?

Goldman Sachs'ın desteklediği mobil finansal ödeme sistemi Circle'ın CEO'su ve kurucusu Jeremy Allaire, Bitcoin için tutarlı bir tahmin yapılamayacağını ifade etti. Allaire, önde gelen kripto para Bitcoin'in 31 Aralık'tan önce 100 bin dolara ulaşıp ulaşmayacağının sorulması üzerine bu olasılığının çok düşük olduğunu belirtti.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler