FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedava internet 'Jest'i!

Yolcularını internetle tavlayacak...

Bedava internet 'Jest'i!

Karsan yeni minibüsü Jest'i 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla piyasaya sundu. Jest, şirketin kardeş kuruluşu Hexagon Studio tarafından tasarlandı. Basın toplantısında konuşan Karsan CEO’su Murat Selek, “Kentsel dönüşüm geçiren şehirlerimizin toplu taşımacılık ihtiyaçları da değişiyor. Karsan kentlerde yaşanan bu dönüşüme çözüm ortağı olmaya hazır” dedi.

AVRUPA'DA BAYİ AĞI KURACAK
Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı ise “Şehrin değişen çehresine uyumlu, zamanı yakalayan, çevreci bir araç olan JEST, taşımacılık sisteminin etkili bir üyesi olacak” dedi. Kitapçı, engelsiz erişim sunan tasarımı ve donanım artılarıyla JEST’in kentsel ulaşımda kendini göstereceğini sözlerine ekledi. Yeni aracın özellikle eski ve koruma altındaki Avrupa şehirlerinde ilgi çekeceğini belirten Kitapçı başta İtalya olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde bayi ağı kurarak Jest'i bu pazarlarda da satışa sunacaklarını sözlerine ekledi.

2 bin 300 CC'lik, Euro 5 normunu karşılayan bir Iveco common rail dizel motora sahip olan yeni Jest, 125 beygir güç üretiyor. Aracın torku ise 320 Nm. Şirketin Vodafone ile yaptığı anlaşma uyarınca, tüm Jest, minibüslerde ücretsiz kablosuz internet bağlantısı da standart olarak sunuluyor. Sürücü hariç 11 kişinin oturabildiği yeni Jest'te boyu 2 metre dahi olsa 10 kişi ayakta yolculuk yapabiliyor. (HABERTÜRK)

Express


Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler