FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cruze, her yerde 1 numara...!

Amerika’da 2011 Mayıs ayında C-Sedan Segmentinin 1 numarası Chevrolet Cruze, Türkiye'de de kompakt sedan benzinli segmentinin 1 numarası oldu...!

Cruze, her yerde 1 numara...!

C-Sedan Segmentinin başarılı oyuncusu Cruze 100’den fazla ülkede gösteriği başarı perfomansını Türkiye’de de sürdürüyor. Türkiye’de ise, Nisan’dan sonra Mayıs 2011’de de Kompak Sedan benzinli segmentinde 1 numara olmuştur.

Cruze, Mayıs ayında gerçekleştirdiği 22.711 adetlik satış ile Amerika’da Kompakt segmentinde 1 numara oldu. Segmentinde %16’lık Pazar payına sahip oldu.

Türkiye’de ise Mayıs ayında gerçekleşen 866 adetlik satışı ile C-Sedan benzinli segmentinin %26,28’lik pazar payına sahip olarak açık ara liderliği yakaladı.

Chevrolet Captiva, SUV 4x4 Segmentine yön verirken açık ara liderliğini her geçen ay yükselen satış rakamları ile perçinliyor …

SUV 4x4 segmentini Türkiye’de büyüten ve bu segmenti Türk halkına sevdiren Chevrolet Captiva, 2011 yılının Mayıs ayında 689 adetlik satış ile, %29,90’lık bir pazar payına sahip oldu. Mayıs ayında Türkiye pazarında satılan her üç SUV 4x4’ten birisi Chevrolet Captiva oldu. Bu anlamda ,Captiva SUV 4x4 segmentinde pazar payının gidişini etkileyen bir model konumundadır.

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası Chevrolet Türkiye geçtiğimiz yılın ilk 5 ayına gore bu sene %79,71’lik bir büyüme ile çıtasını yükseltmeye devam ediyor…!

Türkiye’nin en dinamik otomobil markası olma hedefi ile başarı çıtasını sürekli yükselten Chevrolet, 2011 yılının ilk 5 ayında 8.574 adetlik satış ile %3,68 Pazar payının sahibi oldu.Bu satış ile 8. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Geçtiğimiz yılın ilk beş ayına göre bu sene Ocak-Mayıs döneminde %79,71’lik bir büyüme ile iddiasını sürdüyor.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler