FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Kısa vadeli yükseliş trendinde bulunan altın bir miktar yorgunluk belirtileri gösterse de ana desteği 1195$ seviyesinin altına inmediği sürece yükseliş için tepki verebilir.

Altın analiz

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Analizi:

Ons Altın 8 günlük rallinin ardından bugün bir miktar satıcılı seyrediyor. Dün İngiltere Başbakanı Theresa May’in Brexit süreci hakkında yaptığı ılımlı konuşmalarda tansiyon biraz geriledi. Bugün ve yarın Fed Başkanı Yellen’ın konuşması ile bugün açıklanacak ABD TÜFE verileri Ons Altında biraz tedirginlik yaratıyor. Sekiz günlük
yükseliş süresi boyunca önemli direnç noktalarına yaklaşılması ve bizleri bekleyen kritik gelişmeler altını biraz meşgul edebilir hatta seyri tersine de çevirebilir. Bu noktalarda dikkatli olmakta fayda var.

Ons Altını teknik olarak ele aldığımızda şuan için 1195-1220$ işlem bandındayız. 1212$ seviyesinden geçen 50 günlük üssel hareketli ortalama dolaylarında fiyatlanan Ons Altın sakin hareketler sergiliyor. Kısa vadeli yükseliş trendinde bulunan altın bir miktar yorgunluk belirtileri gösterse de ana desteği 1195$ seviyesinin altına inmediği sürece yükseliş için tepki verebilir.

Dirençler: 1217 / 1221/ 1233
Destekler: 1212/ 1200/ 1196

En Çok Aranan Haberler