FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Biltek Okulları öğrencileri başarıya doymuyor

Biltek Okulları, öğrencilerinin kazandıkları başarılar ve ödüller devam ediyor.

Biltek Okulları öğrencileri başarıya doymuyor

“Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında İstanbul Valiliği’nce gerçekleştirilen“19 Mayıs ve Gençlik Ruhu” isimli kompozisyon yarışmasında Biltek Okulları 10. Sınıf öğrencisi Elif Çelikkaya İstanbul 1.’si olarak büyük bir başarıya imza attı. Kısa bir süre önce Biltek Okulları 10. Sınıf öğrencisi Rümeysa Fatıma Altındiş, “Çanakkale Ruhu ve Gençlik” isimli kompozisyon yarışmasında Türkiye 1.’si olmuş ve ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.

Milli ve manevi değerlerin gelişimine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratan Biltek Okulları, öğrencilerinin kazandıkları başarılar ve ödüllerle gururlanmaya devam ediyor.

İstanbul Valiliği tarafından “Gençlik Haftası” kapsamında gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasına “Dalga dalga azim, sayfa sayfa hürriyet” başlıklı duygu dolu kompozisyonu ile katılan Biltek Okulları 10. sınıf öğrencisi Elif Çelikkaya İstanbul 1.’si oldu. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen törende ödülünü İstanbul Valisi Vasip Şahin’in elinden alan Elif Çelikkaya, “Çok mutlu ve gururluyum. Kompozisyonumu yazmadan önce İstiklal Savaşı’nı anlatan romanlar okudum. Ecdadımızı daha iyi anlamaya çalışıp geçmişimizde yaşananların önemini daha çok kavradım. Sanırım bu da, yansıttığım duygularımın ve dolayısıyla kompozisyonumun içeriğinin daha etkili olmasını sağladı” diye konuştu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler