FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülker Eksper'in yeni ürünleri CNR EXPO'da

Ülker Eksper'in yeni ürünlerini lanse edeceği CNR EXPO'daki Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı EDT Expo, 28 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ülker Eksper'in yeni ürünleri CNR EXPO'da

28- 31 Mart tarihlerinde CNR EXPO İstanbul’da düzenlenecek Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı EDT Expo, tüm sektörü bir araya getiriyor. Ülker Eksper de yeni ürünlerini fuarda gerçekleştireceği yarışmalar ile tanıtacak.

Avrasya’nın en kapsamlı fuarı EDT Expo’da yeni ürünlerini sektörle buluşturacak olan Ülker Eksper, bu yeni ve özel lezzetleri Türkiye Aşçılar Federasyonu TAFED işbirliği ile düzenlediği yarışmalarla da misafirlerine tanıtacak. “Soslu Yemek”, “Tencere Yemeği” ve “Pasta” kategorilerinde TAFED üyesi şeflerin hünerlerini sergileyecekleri yarışmalar, davetlilere keyifli anlar yaşatacak. Ülker Eksper tarafından Türkiye de ilk kez üretilen ürünler, profesyonel yarışmacıların maharetli elleriyle hazırlanacak olan yemeklere lezzet verecek. Bu özel tatları, Türkiye’nin tanınan noktalarının profesyonel şeflerden oluşan jüriler değerlendirecek.

Avrasya’nın en kapsamlı fuarı olacak EDT EXPO’da yiyecek içecek ve gıda ürünlerinden pastacılık ürünlerine, temizlik ve hijyen ürünlerinden masa üstü malzemelere, profesyonel mutfak ekipmanlarından endüstriyel temizlik ekipmanlarına, aşçılık malzemeleri ve ekipmanlarından tek kullanımlık ürünlere kadar farklı ürünler fuarda ziyaretçilerle buluşacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler