FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

REKORLA KAPATTIĞIMIZ BORSA' DA YENİ REKORLAR BEKLİYORUM !

Cuma günü rekorla kapattığımız İmkb yeni rekor denemelerine açık olabilir diye düşünüyorum. 70.500-800 direnci geçilerek kapanmış olan endeks yukarı işlemle başladığı takdirde ki, ben bu yönde düşünüyorum, yukarı yönümüz daha da netleşecektir kanaatindeyim.

FED'in ilk etap'ta 500 milyar dolar tahvil geri alımı ile piyasaları yeniden desteklemeye başlayıp, sonrasında gerekli gördüğü takdirde 150 milyar dolar civarı ek alımlarla likitide desteği yapması bekleniyor.

Dow için 11.200-50 olan direnç, Fed'in piyasalara beklenti olarak düşen yukarıdaki alım tutarları yönünde açıklamalar olması halinde, kırılabilir diye düşünüyorum.

Dax için de 14 Ekim tarihinde belirtmiş olduğum 6.340 seviyesinin üstünde 6.850 hedeflerine ulaşması düşüncem, teknik olarak geçerliliğini koruduğu gibi, hareket de bu yönde gelişiyor. Dax'ın şuanki görüntüsünde, 6.624 seviyesinde bir flama direnci var.Kırılması halinde ilk etapta 6.720 civarına doğru bir yükseliş görülebilir.

Bu gelişmeler doğrultusunda İMKB endeksinin geçen hafta belirttiğim 74.000 civarı bir seviyeye doğru yapacağı hareketlerle hafta içinde yeni rekorlara sahne olmasını bekliyorum.

VOB içinde bu süreçteki beklentim 92.250 seviyesinin görülebileceği.

Kısacası gördüğünüz gibi hareketli ve güzel bir hafta olmasını bekliyorum. Herkese iyi haftalar dilerim.

**

**

En Çok Aranan Haberler