FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri sert düştü

Açılır açılmaz borsada sert tepki...

Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri sert düştü

Dün UEFA Tahkim Kurulu kararlarından sonra Beşiktaş ve Fenerbahçe hisseleri güne sert düşüşle başladı. Dün UEFA Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'ın "1 yıllık men" cezasını onaması ve Fenerbahçe'nin "2+1 yıllık men" cezasını 2 yıla düşürmesi üzerine gözler bu kulüplerin borsadaki hisse değerlerine çevrildi.

Dünkü kararların ardından iki kulübün hisseleri büyük düşüşle açıldı. Beşiktaş hisseleri yüzde 5,66 düşerken Fenerbahçe hisseleri de yüzde 4,53 düştü. Açılışın ardından Beşiktaş hisselerindeki düşüş hızlanarak yüzde 6,29'a kadar geldi. Fenerbahçe ise açılıştaki gibi yüzde 4,53 düşüşle seyrediyor.

Oluşan bu düşüşlerle Beşiktaş'ın piyasa değeri 357 milyon TL olarak gerçekleşirken Fenerbahçe 685 milyon TL'ye geriledi. BIST'te işlem gören Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın toplam piyasa değeri UEFA Tahkim Kurulu kararının ardından yaklaşık 60 milyon lira geriledi.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DIŞINDA SAKİN
Borsada Beşiktaş ve Fenerbahçe hisseleri dışında açılışta oldukça yatay bir seyir var. İki günde yüzde 6 değer kazanan Borsa İstanbul bugün daha sakin bir başlangıç yaptı yüzde 0,14 kayıpla 76 bin 118 puandan seyrediyor..

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler