FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ING Bank, Kanyon Metrosunda 5 Bin TL Dağıttı

ING Bank’ın temel bankacılık işlemlerini tek pakette toplayan yeni ürünü “ING Günlük Paket” sunduğu avantajların yanı sıra ilginç pazarlama aktiviteleriyle de dikkat çekiyor.

ING Bank, Kanyon Metrosunda 5 Bin TL Dağıttı

Bu etkinlikler kapsamında ING Bank, Kanyon AVM metro çıkışında yarım saat içinde 5 bin TL değerinde bozuk para dağıttı.

Temel bankacılık ihtiyaçlarını tek bir hesap altında toplayan “ING Günlük Paket”, havale/EFT işlemlerini ücretsiz yaparken, otomatik ödemelerin yüzde 2’sini her ay bonus olarak hesaba yüklüyor. Bu özellikleri ile günlük bankacılık işlemleri sırasında sürekli kazanmayı sağlayan ING Günlük Paket, harcarken de kazandırarak tasarruf etmeyi sağlıyor.
Sunduğu avantajlarla müşterilerin yoğun ilgisini çeken ING Günlük Paket, pazarlama aktiviteleriyle de fark yaratıyor. ING Bank’ın Kanyon AVM metro çıkışında gerçekleştirdiği etkinlikte, metroyu kullanan yolcular yarım saat içinde 5 bin TL tutarındaki bozuk parayı ING Günlük Hesap panosundan topladı.

ING Bank “üstünden kazan”dırdı!
ING Günlük Paket’in tanıtım çalışmaları kapsamında Kanyon AVM Metro çıkışına yerleştirilen pano üzerine mıknatıslarla 5 bin TL değerinde bozuk para yerleştirildi. Metrodan çıkan yolcuların, bozuk paraları toplamasıyla birlikte, paraların altında yer alan “ING Günlük Paket” ilanı ortaya çıktı. ING Bank, bu aktivite ile tüketicilerin dikkatini paketin “üstünden kazan” avantajına çekti. Günlük bankacılık işlemlerinde üstüne vermeden üstünden kazandıran “ING Günlük Paket”, bozuk para etkinliği ile metroyu kullanan yolculara ilginç bir deneyim yaşatmış oldu.

Bireysel müşterilerin günlük bankacılık işlemlerini yaparken en sık kullandığı ürünleri kapsayan ING Günlük Paket’te, vadesiz TL mevduat hesabı, destek hesap, ING Bonus kart, ING nakit kart ve en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunuyor. Ayrıca, hesaplara şube dışı kanallardan erişimi sağlayan internet ve telefon bankacılığı kullanıcı kodu da paketle birlikte sunuluyor.

Express


En Çok Aranan Haberler