FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mücevher sektörü İstanbul'da buluşacak

UBM Rotaforte tarafından, TEB Ana Sponsorluğu'nda organize edilecek "İSTANBUL JEWELRY SHOW MART" Fuarı, 21–24 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Fuar; dünyanın çeşitli ülkelerinden katılacak 1000’in üzerinde firma ve markaya ev sahipliği yapacak.

Kuyumculuk ve mücevherat sektörünün buluşma platformu , Avrupa ve Orta Doğu’nun en önemli ticaret köprüsü olan “ISTANBUL JEWELRY SHOW MART 2013” fuarına geri sayım başladı. Türkiye açısından büyük önem taşıyan, sektörün nabzını tutan fuar, yerli - yabancı firma ve tasarımcıları 36’ncı kez İstanbul’da buluşturacak. Yurt dışından önemli alıcıların geleceği fuarda, sektörün önde gelen firma ve markaları yıla damgasını vuracak sürpriz modellerini 5 salonda 40.000 m2’den fazla alanda gözler önüne serecek.

Istanbul Jewelry Show’un Ana Sponsoru TEB!
Gerek kuyumcuların gerekse bireysel müşterilerinin beklentilerini karşılayan Altın Bankacılığı ürünleriyle geniş bir kesime hitap eden Türk Ekonomi Bankası (TEB), ISTANBUL JEWELRY SHOW Ana Sponsorluğu’nu üstlenerek kuyumculara ve sektöre destek vermeye devam ediyor. Fuardaki standında kuyum sektöründe uzman personelini görevlendirmeye hazırlanan TEB Altın Bankacılığı, ziyaretçilere Altın Kredisi, Taksitli Altın Kredisi, Altın Tahsilat Sistemi ve Kuyumcu Paket Sigortası gibi ürünlerini tanıtacak.

25 ülkeden , 1000’in üzerinde Yerli-Yabancı Firma ve Marka ISTANBUL JEWELRY SHOW’da!
Dünyanın her kıtasından ve Türkiye’nin dört bir yanından alım yapmaya gelecek kuyumcuları ağırlayacak olan ISTANBUL JEWELRY SHOW MART Fuar’ında; Çin, Hindistan, Hong Kong, İtalya ve Tayland’dan ülke ve grup pavilyonlarının yanı sıra, bireysel katılımlar ile birlikte toplam 25 ülkeden 1000’in üzerinde katılımcı firma ve marka yer alacak.

Özel Alım Heyetleri Mart Fuar’ında!
UBM Rotaforte, ISTANBUL JEWELRY SHOW Mart Fuarı’nı ziyaret etmek üzere; Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan, Lübnan ve Ürdün’den özel Alıcı Delegasyonları , bunun yanı sıra T.C. Ekonomi Bakanlığı ; Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti, Fas, Irak, İran, İsrail, Kazakistan, Lübnan, Mısır, Polonya, Rusya, Slovakya, Suudi Arabistan, Tunus, Ukrayna ve Ürdün’den Alım Heyetleri organize etmektedir.

Sektörün Dev Markaları On Binlerce Yeni Modelini İlk Kez Sergileyecek!
Fuarda ; Altın, mücevher, taş, montür, rafineri, gümüş, saat, vitrin malzemeleri, makine- ekipmanları ve kasa sektörünün önde gelen firmaları yer alacak.

İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği, Mücevher İhracatçıları Birliği, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen ISTANBUL JEWELRY SHOW, Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) kalite onayı ve Kalite Yönetimi Sistemi ISO-9001 belgesine sahip.


Express


En Çok Aranan Haberler