FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sermayesi kadar kâr eden şirket

Ana faaliyet alanları iç ve dış ticaret, finansal hizmetler ve enerji sektörlerine odaklanan Denge Holding kar acikladi.

Sermayesi kadar kâr eden şirket

Denge Yatirim'in 2013 yili konsolide net donem kari 7.751.253 TL olarak gerceklesti. (Onceki 4.348.596TL)..

Ana lokomotif alanı finans ve bununla birlikte son zamanlarda aktif bir şekilde girdikleri otomotivi sektoru olan Denge, öz kaynaklarına dayalı istikrarlı ve sürdürülebilir bir karlılık ve büyüme stratejisiyle yoluna devam ediyor.

Sirketlerin krizden korktuklari su gunlerde Denge Holding Yon Krl Bsk Recep Ali Keydal, "Biz şirketlerimizi çok muhafazakar bir şekilde yönetiyoruz. Çok aşırı ve kaldıramayacağımız yükler almıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana, tamamen öz kaynak ile iş yapmayı hedefledik. O nedenle de krizlerden her zaman dalgalanmalara karşı kendimizi muhafaza ettik. Eğer öz kaynağınız, işletme sermayeniz kendinizin değilse sorun yaşıyorsunuz" dedi.

Ayrıca, ticarette haddinizi iyi bilmeniz lazım diyen Keydal, "Biz her zaman haddimizi bildik ve o nedenle sorun yaşamadan yola devam ediyoruz. Çok aşırı risklerden kaçınıyoruz. ama her zaman masadayız ve oyunda kalmaya devam ediyoruz" dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler