FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

**Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu

**

Makro Ekonomik Görünüm: Sert yükselişe bağlı olarak kar realizasyonlarının dün de devam ettiğini gözlemledik. Nitekim günün genelinde 1145-1158 seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık %0,24 oranında değer kaybetti. Bugün, Euro Bölgesi şubat ayı sanayi üretiminin yanı sıra ABD mart ayı perakende satışlar ve TÜFE rakamları ile Fed Başkanı Bernanke’nin açıklamaları piyasalarda yakından takip edilecektir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede al, orta vadede bekle sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda düşük kaldığını gözlemliyoruz. Hem piyasaya katılımın zayıf olması hem de sinyallerin farklı olması nedeniyle temkinli hareketin korunması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller al, işlem hacmi ise zayıf konumdadır. 1150 destek seviyesi üzerinde tutunması durumunda kısa vadeli tepki alımlarının etkili olması beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1132,50 ve 1146 seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1163,45 ve 1171 direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler