FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İkinci el araç için kredi kampanyası

**Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, Alfa Romeo ve Lancia bayi ağının ikinci el otomobil faaliyetlerini bir marka altında profesyonel olarak yönetmelerini sağlayacak altyapıyı kurmak, alternatif satış kanalları yaratarak araç satışlarına destek vermek ve müşteri memnuniyetine katkıda bulunmak amacını taşıyan Otoeksper, Ekim ayına yönelik olarak cazip satın alma fırsatları sunan kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor.

**

Yapılan açıklamaya göre, yine Tofaş çatısı altında yer alan markalara yönelik olarak otomobil satın alacaklara taşıt kredisi sağlayan Koç Fiat Kredi işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında Otoeksper güvencesiyle satılan her markadan ve 8 yaşına kadar 2. el araç için 10 bin TL’ye kadar 6 ay vadeyle ve yüzde 0 faizle kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Kampanya kapsamında 2. el araçların kasko bedellerinin yüzde 70’ine kadar kredi kullanma ve 36 aya varan vade seçeneklerinin yanı sıra 10 bin TL’ye kadar yüzde 0.56 faizle 12 aya kadar vadeyle kredi kullanma avantajı da sağlanıyor. Otoeksper güvencesiyle binek ve ticari araç alacak tüketiciler, detaylı ekspertiz işleminden onay almış, 8 yaş ve 150 bin km sınırları içinde olan her marka araç için 1 yıl km sınırsız olan ve ücretsiz olarak sunulan garanti hizmeti ayrıcalığından da faydalanabiliyorlar.

Express


En Çok Aranan Haberler