FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TAV halka arzı

TAV Havalimanı İşletmecilik A.Ş. şirketin 2006 yılı içerisinde planlanan muhtemel halka arz çalışmalarını yürütmek için HSBC Bank Plc, Credit Suisse First Boston ve Garanti Yatırım A.Ş.'den oluşan konsorsiyuma Eş Global Koordinatör olarak yetki verdi.

TAV Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Sani Şener konu ile ilgiliyaptığı yazılı açıklamada, 10 Şubat 2006 tarihinde TAV Yatırım Holding ile ilgili bazı açıklamaların basında yer aldığını beliterek,"Tarafımızca yapılmayan bu açıklamalarda TAV Yatırım Holding'in bu yılın 3. çeyreğinde bir halka arz gerçekleştireceği ifade edilmiş ve görevlendirilen bankalar ve olası halka arz değeri ile ilgili ifadeler yer almıştır." denildi.

Şener şöyle devam etti:

"Bünyesinde havalimanı terminal işletmeciliği, havalimanı perakende hizmetleri, havacılık projeleri dizayn ve müteahhitliği, yer hizmetleri şirketleri bulunduran TAV Grubu, uluslararası arenada komple havalimanı çözümleri sunan sayılı saygın isimler arasında kendisine yer edinmiştir.

Grubumuzun sürdürülebilir büyümesini desteklemek ve yaratılan ekonomik katma değeri paydaşlarımız ile paylaşmak üzerine kurulu kurumsal yönetim felsefemiz çerçevesinde, Grubumuz bünyesinde bulunan TAV Havalimanı İşletmecilik A.Ş. şirketinin 2006 yılı içerisinde planlanan muhtemel halka arz çalışmalarını yürütmek için HSBC Bank Plc, Credit Suisse First Boston ve Garanti Yatırım A.Ş.'den oluşan konsorsiyuma Eş Global Koordinatör olarak yetki verilmiştir."

Express


En Çok Aranan Haberler