FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KOBİ'lerde dijital dönüşüm zamanı!

Lenova'nın KOBİ'lere desteği devam ediyor.

KOBİ'lerde dijital dönüşüm zamanı!

2012-2013 yılında eriştiği rekor pazar payı, gelir ve kârlılıkla PC şirketleri arasında en hızlı büyüyen marka olarak adından söz ettiren Lenovo, KOBİ’lere online dünyada iş fırsatlarını anlattığı projesine devam ediyor. Farklı illerde gerçekleştirilen “Lenovo ile KOBİ’lerde dijital dönüşüm projesi” ile gidilen illerde ticaret ve sanayi odaları ile işbirliği yapılarak dijital dünya ve dijital dünyadaki iş fırsatları, konusunda uzman kişilerle KOBİ’lere anlatılıyor.

Tüm dünyada yeniden yapılanarak önemli bir dönüşüm içine giren Lenovo, Türkiye’de de Türk tüketicisinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak iş modelini yeniden yapılandırdı. KOBİ’lerin maliyetlerini verimli kılacak çözüm önerileri geliştiren Lenovo, bu proje ile de KOBİ’lerin yanında olmaya devam edecek.

28 Mayıs tarihinde Kayseri’de, Kayseri Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen proje çerçevesinde, CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa, Microsoft Türkiye Küçük-Orta Ölçekli İşletmeler ve İş Ortaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Begim Başlıgil ve Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı KOBİ’ler ile buluşarak ekonomideki ve dijital dünyadaki son gelişmeleri aktarma imkanı buldu.

Express


En Çok Aranan Haberler