FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Michelin Alpin A4 Türkiye'de

Karlı ve buzlu zeminlerde bir önceki nesil lastiğe oranla yüzde 10 daha kolay kalkış yapabilme olanağı tanıyan yeni Alpin, uzun ömrünün yanında, fren mesafesi ve yakıt tüketiminde de daha etkili.

Yeni Michelin Alpin A4 Türkiye'de

Michelin; yeni kış lastiği, dördüncü nesil Alpin’i piyasaya sundu.

Hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde, zemin kuru bile olsa yaz lastiklerinin kauçuğu sertleşir ve yola tutunma özelliğini kısmen kaybeder. Bu nedenle sıcak 7 derecenin altına düştüğünde, güvenlik adına kış lastiklerinin kullanılmasını öneren Michelin, yeni kış lastiği Alpin A4’le ürün yelpazesini genişletti.

Michelin’in yeni kış lastiği Alpin A4; şehir içi modellerden, kompaktlara, MPV’lere ve aile tipi otomobillere kadar çok çeşitli tipte araca yönelik tasarlanmış. Avrupa ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulan Alpin A4, her türlü kış sürüş şartlarında; yağmurda, karda ya da buzda yol tutuş, lastik ömrü ve enerji verimi bakımından eşsiz performans sunuyor.

Yeni Alpin A4, artırılan yol tutuşuyla sürücülerin bir önceki nesil lastikle olduğundan yüzde 10 daha kolay kalkış yapabilmelerine olanak tanıyor. Fren mesafesiyse yüzde 5 daha kısa ve daha uzun lastik ömrü ile belli başlı rakiplerine göre daha uzun (neredeyse bir kış daha uzun) sürüş imkânı tanıyor. Bu iki performans özelliğine ek olarak, yeni lastik yakıt tüketimi açısından da daha verimli.

Express


En Çok Aranan Haberler