FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deutsche Bank X-markets desteğiyle Ağaoğlu ve Keresteci’yle ücretsiz Ekonomi Sohbetleri devam ediyor

Dün Ankara’da 100’ü aşkın katılımcıyla gerçekleşen Deutsche Bank X-market’ın organize ettiği Ekonomi Sohbetleri Paneli önümüzdeki hafta İzmir ve İstanbul’da gerçekleşecek.

Deutsche Bank X-markets desteğiyle Ağaoğlu ve Keresteci’yle ücretsiz Ekonomi Sohbetleri devam ediyor

Finans piyasalarında 30 yılı aşan deneyimine ek olarak köşe yazarlığı yapan Ali Ağaoğlu ile 16 yıllık bankacılık kariyeri sonrasında bağımsız danışmanlık yapan stratejist Fatih Keresteci’nin katılım yapacağı ücretsiz bir etkinlik olan Ekonomi Sohbetleri Paneli 23 Mayıs’ta İzmir, 24 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek.

Panelde yazılı ve görsel medyadan yatırımcıların yakından tanıdığı Ali Ağaoğlu ve Fatih Keresteci'nin kendi perspektiflerinden küresel ve yurtiçi piyasalarda yaşanan gelişmeleri yorumlayıp bağımsız analizlerini paylaşarak katılımcıları aydınlatmaya çalışacak. Panelin sonunda katılımcıların finans piyasaları ve ekonomi hakkında sorularınızı yöneltebileceği soru/cevap kısmı yer alacak.

Finans ve ekonomi ile ilgilenenlere açık olan organizasyon ücretsizdir. Kontenjanın sınırlı olduğu etkinliklere (212) 319 0350 no’lu telefondan yada aşağıdaki linkten kayıt yapılabilir.

KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ...

Tarih:
23 Mayıs – İZMİR, DoubleTree by Hilton
24 Mayıs – İSTANBUL, Workinton Levent

Adresler:
İZMİR - DoubleTree by Hilton Alsancak Sair Esref Bulvari 1373. Sk. No:5, Konak
İSTANBUL - Workinton Levent 199 Ofisi Levent 199 Yan Giris Büyükdere Caddesi No:199, Levent

Program:
18:00 - 18:50 Kayıt ve İkram
18:50 - 20:30 Ekonomi Sohbetleri Paneli

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler