FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halkbank personel alımı şartları duyuruldu

Kariyerini bankacılık sektöründe sürdürmeyi düşünenlerin merakla bekledikleri Halkbank personel alımı şartları açıklandı. İşte Halkbank personel alımı şartları hakkında bilmeniz gereken detaylar...

Halkbank personel alımı şartları duyuruldu

Bankalarda çalışmak isteyen adayları sevindirecek haber Halkbank'tan geldi. Türkiye'deki en iyi bankalardan biri olan Halk Bankası personel alımı için 2016 yılında da çalışmalarını sürdürüyor. 2016 büyüme hedefleri doğrultusunda yeni şubeler açan ve çalışmalarını sürdüren Halk Bankası; güvenlik görevlisi, çağrı merkezi, müfettiş yardımcılığı, memur, asistan, servis görevlisi, yönetici adayı gibi pek çok alanda personel alımı gerçekleştiriyor.

Personel alımlarında pozisyon özelinde farklı değerlendirmeleri baz alan Halk Bankası, internet sayfasından adayları sık sık bilgilendiriyor. Yıllık personel planlamaları çerçevesinde personel alımı için yazılı sınav yapan Halk Bankası, duyuruları gazeteler, dergiler ve web sitesi üzerinden yapıyor. Yazılı sınavda başarılı olanlar Halk Bankamız tarafından mülakata tabi tutuluyor, mülakat sonucunda da başarılı olan adaylar Halkbank Ailesine katılmaya hak kazanıyor. Peki, Halkbank personel alımı için hangi şartlar aranıyor? İşte, Halkbank personel alımı şartları!

HALKBANK PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ya da yabancı uyruklular için, 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İzinleri Hakkında Kanun uyarınca yetkili makamlardan Türkiye’de çalışma izni almış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, üniversitelerin en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak ya da sözlü sınav sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son s ınıf öğrencisi olmak, kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hile li iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım - satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak, Türkiye'nin her yerinde görev ve seyahat yapmaya elverişli olduğunu tam teşekküllü resmi bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek, askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

HALKBANK PERSONEL ALIMI SINAV BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Halkbank personel alımı sınavları yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sınav öncesine doldurulacak formda dikkat edilmesi gereken bazı kurallara vardır. Bu kurallara dikkat edilmemesi halinde sınava giremeyebilirsiniz veya sınavınız geçersiz sayılabilir. İşte, Halkbank personel alımı sınavı başvurusunda dikkat edilecekler!

Formda yer alan alanların doğru ve eksiksiz doldurulması, özgeçmiş bilgilerinin sınav başvuru koşullarına uygun olması gerekir. Adayların aranan nitelikleri taşımadıkları veya gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edildiğinde sınavları geçersiz sayılır. Yanlış veya yalan bilgi girdiği tespit edilen aday, bundan doğacak sorumlulukları kabul etmiş sayılır ve gerçek dışı beyanın neden olduğu zarardan sorumlu tutulur. Halkbank sınav başvuruları sadece internet aracılığıyla kabul edilir şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmez.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler