FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chevrolet Cruze; Dünya Şampiyonu…!

Bu sene 100. Yılını kutlayan Chevrolet markasında bir güzel haberde henüz son üç ayağı gerçekleştirilmemiş WTCC Dünya Binek Otomobil Şampiyonasından geldi.

Chevrolet Cruze; Dünya Şampiyonu…!

WTCC’de yarışan Chevrolet Cruze’lar sezon bitmeden şampiyonluğu ilan ettiler.

Chevrolet Cruze takımı geçtiğimiz haftasonu yapılan WTCC Dünya Binek Otomobil Şampiyonası İspanya Valencia ilk yarışında Birinci ve İkinci oldu. İkinci yarışta Birinci, İkinci ve Üçüncü olarak büyük başarı elde etti. Aldığı birincilikler ve puanlar ile 2011 sezonunun bitmesine 3 yarış kala Dünya Şampiyonluğunu ilan etti.

2010 yılında da Dünya Şampiyonu olan Chevrolet Cruze, 2011 yılında da Dünya Şampiyonu olarak bu başarısını perçinlemiş oldu. WTCC Dünya şampiyonu Chevrolet Cruze’u,ikinci sırada BMW, üçüncü sırada Seat ve dördüncü sırada Volvo markaları takip etti.Toplamda alınan 734 puan ile açık ara liderlik koltuğuna oturan Chevrolet’de, şimdi hangi pilotun 1. olacağı tartışılıyor.

Markalar Şampiyonluğundaki bu önemli başarı Sürücüler Klasmanı mücadelesine de yansıyor. Sürücüler klasmanındaki ilk 3 sırada açık ara puan farkıyla Chevrolet Cruze pilotları (Yvan Muller,Rob Huff ve Alain Menu) yer alıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler