FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HAFTAYI DOW'DA ve İMKB'DE İŞLEYİŞİ DOĞRU TAHMİN EDEREK KAPATTIK!

Değerli üyeler,
Sabahki beklenti yazımı yeniden incelerseniz,Dow ve piyasalar için yaptığımız tahminlerimiz doğrultusunda bir Cuma kapanışı yaptığımızı görebilirsiniz.

Dow için beklediğim 10.080'e gevşeyip,sonrasında yeniden yükselebilir beklentim,Dow 'un 10.082'ye inip oradan dönmesi ile 2 puan yanılgı ile gerçekleşti.Aynı beklentim Dow future için de,10.058'e gevşemesi idi ki,o da,10.070'e kadar gevşeyip,oradan döndü.

İMKB için sabah beklediğim,dow'un tersine yükselişle açması beklentim doğrultusunda bir açılış yaşadık.Ama sonrasında gevşemekle birlikte,dirençlerde sert satışlar ile karşılaşmadığımız için,krıter gördüğüm 55.066'nın üstünde artı kapatarak haftayı tamamlamış olduk.

Sadece vob30 için beklntim olan seviyeler bugün için yaşanmadı.Ama şu da bilinmelidir ki,teknik analiz önerilerimiz,önümüzdeki birkaç gün sürecinde gerçekleşmesini beklediğimiz tahminlerimizdir.Ancak aynı gün gerçekleşmeleri tabiiki bizi fazlası ile mutlu etmektedir.
Perşembe gününe ait beklenti yazımı da yeniden okursanız,dediğim seviyelerin geçilmesi ile,nereleri görebileceğimizi de Perşembe günü yazmıştım,okuyabilirsiniz!
Umarım,bu sabah beklentim doğrultusunda gerçekleşen ve kapanan Cuma'nın devamında,yeni haftaya başladığımızda,tahminlrimizin devamının gerçekleştiğini görürüz.

Yalnız itiraf edeyim ki,teknikleri nedeni ile hisse önermekte zorlanıyorum!Bu nedenle belirttiğim bir sonraki direnç seviyelerinde çok dikkatli olunuz.

Lütfen bu yazıyı tam değerlendirmek için Perşembe-Cuma günlerine ait önceki beklenti yazılarımı da yeniden okuyunuz!

Hepinize iyi hafta sonları dilerim.

Saygılarımla.

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler