FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borsada gong Teknosa için çaldı

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, halka arz sürecini tamamladı. Teknosa hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda gerçekleştirilen gong töreninin ardından işlem görmeye başladı

Borsada gong Teknosa için çaldı

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem görmeye başladı.

Teknosa’nın halka arz edilen 12 milyon 650 bin liralık TL değerindeki hisse senetlerinin İMKB’deki ilk işlem günü düzenlenen tören, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane ve İMKB Başkanı İbrahim Turhan’ın gong çalmasıyla başladı.

Hisselere yüksek talep

Gong töreni sonrasında Sabancı Holding’in 13 yıl sonra ilk halka arzını gerçekleştirdiğini söyleyen Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Teknosa’nın Sabancı Topluluğu’nun en genç ve dinamik şirketlerinden biri olarak halka açıldıktan sonra da başarılarına devam edeceğini belirterek, “Teknosa başarılı halka arz sürecini yatırımcıların yoğun ilgisi ve bugün İMKB’de işlem görmeye başlaması ile tamamladı. Öncelikle yatırımcıların duyduğu güvene Sabancı Holding adına teşekkür ederim. Teknosa’nın önümüzdeki dönemde İMKB’nin en değerli şirketlerinden biri olacağına inanıyorum’ diye konuştu.

Express


En Çok Aranan Haberler