FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pemra Hiçsönmez kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi…

Londra ve Lizbon’da da hizmet vermeye başlayan Türk iş kadını Pemra Hiçsönmez, sundukları hizmetleri ve sektördeki başarısının sırrını anlattı. Peki Pemra Hiçsönmez kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Pemra Hiçsönmez kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi…

Bankacılık sektöründe geçirdiği 19 başarılı senenin ardından hayalini gerçeğe dönüştürerek Frame Gayrimenkul & Danışmanlık şirketini kuran Pemra Hiçsönmez, Bodrum ve İstanbul’un ardından Londra’da da hizmet vermeye başladı. Firmasının kısa sürede büyük yol kat ettiğini dile getiren Hiçsönmez, Frame’in sektöre yeni bir soluk getirdiğini söyledi.

Hiçsönmez, “Türkiye ve İsviçre'nin önemli bankalarında uzun yıllar yöneticilik yaptım, fon yönetimi ve uluslararası bono piyasasında tecrübelerim var. Türkiye’nin eurobond satışlarını da bankacılık kariyerimde ilk biz yaptık. Kurumsal hayatta edindiğim tecrübelerim ve bu hayatın bana kattıklarıyla kendi firmamı kurdum. Firmam, benim hayata bakış ‘çerçeve’mi yansıtıyor. Bu yolda biriktirdiğim sayısız değerli müşterimin destekleri ile birleştiğinde; Frame’in sektördeki yerini profesyonel, güçlü ve farklı diye konumlayabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Frame’in başarısının arka planında bir ekibin bulunduğunu da dile getiren Pemra Hiçsönmez, şöyle konuştu: “Şanslıyım, çünkü çıktığım bu yolda benimle aynı vizyonu paylaşan, iyi eğitimli, dinamik, motivasyonu yüksek ve pozitif enerjiye sahip arkadaşlarımla beraber yürüyorum. Ekip ruhunun sihrine ve başarısına her zaman inanmışımdır. Misyonumuz; bize danışan, bizi seçen müşterilerimiz adına doğru analizler yapmak, ihtiyaçlarını karşılayan, tarzlarına uyabilecek mekanları Frame logomuzda bulunan boş çerçevemizin içine en uygun şekilde yerleştirebilmek.”

Frame’in danışmanlık hizmeti de sunduğunu ifade eden Pemra Hiçsönmez, hizmet alanlarının geniş olduğunu belirtti: “Frame ekibinin sektöre getirdiği yeniliklerden en heyecan verici olanı; müşterilerimize sadece alternatif yaşam mekanları seçimlerinde yardımcı olabilmek değil, ayrıca onlara gerçek bir danışmanlık hizmeti de sunabilmemiz. Bu kapsamda alternatif bankalardan konut kredisi alma konusu dahil olmak üzere finansman danışmanlığından iç mimari, dekorasyon, aydınlatma, temizlik, nakliye ve güvenlik sistemleri danışmanlığına kadar kişiye özel hizmetlerimiz bulunuyor.”

İstanbul ve Bodrum’un dışında Londra ve Lizbon’la Frame’in faaliyet gösterdiği bölgeleri genişlettiklerini söyleyen Pemra Hiçsönmez, “Biz hizmet verdiğimiz bölgeleri iyi tanıyoruz, sahipleniyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrasında müşterilerimizin bizden mutlu ayrılmalarını önemsiyoruz. Her türlü yatırım planlarında yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Keyifli referanslara, mutlu sonuçlara ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler